Η Sony μόλις ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στην EXTRA BASS σειρά της, τα WH-XB900N ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου, τα οποία διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ τους λάτρεις της μουσικής, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται με δυνατό ήχο και χρήσιμες, έξυπνες λειτουργίες, όπως εξουδετέρωση θορύβου, υποστήριξη φωνητικού ελέγχου, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες, EXTRA BASS ήχο και πολλά ακόμα. Τι δίνουν;

Ακούστε τα μπάσα και τίποτα άλλο με τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N χάρη στη λειτουργία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου, η οποία εμποδίζει τους περιβαλλοντικούς θορύβους, ώστε να μπορείτε να ακούτε το
κάθε κομμάτι σε απίστευτη λεπτομέρεια. Παράλληλα, στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί να ακούσετε τους άλλους γύρω σας, τα ακουστικά WH- XB900N διαθέτουν μια γρήγορη λειτουργία «προσοχής».

Απλώς αγγίξτε το κάλυμμα από το δεξί ακουστικό σας, για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις συνομιλίες και στους εξωτερικούς ήχους. Η λειτουργία αφής, σας επιτρέπει να κάνετε «swipe» στο touchpad του δεξί ακουστικού για να αναπαράγετε μουσική, να πατήσετε παύση, να επιστρέψετε σε προηγούμενο τραγούδι, να παραλείψετε τραγούδια και να ρυθμίσετε την ένταση.

Τα ακουστικά WH-XB900N παρέχουν μέχρι και 30 ώρες 2 μουσικής με ασύρματη ελευθερία, επιτρέποντας στους λάτρεις των μπάσων, να βυθίζονται στη μουσική από το πρωί έως το βράδυ. Τα ακουστικά WH-XB900N διαθέτουν επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης, η οποία παρέχει 1 Έως 30 ώρες ζωής μπαταρίας με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου ενεργοποιημένη. Έως 35 ώρες με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιημένη. Έως 35 ώρες με την λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου απενεργοποιημένη.

Τα ακουστικά είναι βελτιστοποιημένα για το Google Assistant 3, το Amazon Alexa και τον εγγενή βοηθό του smartphone σας, όπως το Siri, βοηθώντας στην παροχή μιας πιο έξυπνης, hands-free, φωνητικά
ελεγχόμενης εμπειρίας. Απλώς πατήστε το προσαρμοσμένο κουμπί και ζητήστε από τον προτιμώμενο φωνητικό βοηθό, να αναπαράγει τα αγαπημένα σας κομμάτια και πολλά άλλα.

Η EXTRA BASS™ σειρά της Sony έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ισχυρή, βαθιά και εξαιρετικά ενισχυμένη απόκριση μπάσων, καθιστώντας την ιδανική για τους οπαδούς της μουσικής των κορυφαίων τραγουδιών στα charts. Τον πολυπόθητο EXTRA BASS TM ήχο της Sony, μπορείτε να τον απολαύσετε στη σειρά φορητών ασύρματων ηχείων, ακουστικών και συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος. Στη CES 2019, η Sony ανακοίνωσε τα τρία νέα φορητά ασύρματα ηχεία XB32, XB22 και XB12, καθώς και το ηχείο υψηλής ισχύος XB72. Ακόμα, πρόσφατα, η Sony πρόσθεσε τα ακουστικά WH-XB700 στη σειρά. Διαθέσιμα από τον Απρίλιο, αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν βελτιωμένη φωνητική ευκρίνεια, συμβατότητα φωνητικού ελέγχου και ασύρματη ελευθερία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.