Η εταιρία υπόσχεται με τη νέα της τεχνολογία αυτό που ονομάζει “Unmatched power and speed”. Στην E3 2019 μάθαμε τι ετοιμάζει ως νέα γενιά η εταιρία…

“Project Scarlett will set a new bar for console power, speed and performance, arriving Holiday 2020 alongside Halo Infinite. With a custom-designed AMD processor, high bandwidth GDDR6 memory, and a next generation solid state drive (SSD), Project Scarlett will give developers the power they need to bring their creative visions to life. Thousands of games across four console generations will look and play best on Project Scarlett.”

Αυτά είναι τα βασικά που έχουμε μάθε για το next-generation Xbox hardware. Δύο μάλιστα θα είναι τα μηχανάκια, το ένα θα είναι το αντίστοιχο του σημερινού Xbox One X και το άλλο του Xbox One S με το high-end Xbox να έχει τον κωδικό Project Scarlett.

Θα υπάρχει custom σχεδιασμένη CPU που θα βασίζεται στον AMD Zen 2 και την αρχιτεκτονική Radeon RDNΑ ενώ θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρό από ένα Xbox One X. Η εταιρία θα δίνει και γρήγορη GDDR6 RAM που θα βοηθά το μηχανάκι να “usher in resolution and framerates we’ve never seen before.”

Περισσότερα εδώ.