Το Gameathlon Summer, το κορυφαίο gaming και esports event της Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Ιουλίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do. Το PlayStation® για ακόμα μια φορά συμμετέχει ενεργά, με το PlayStation®4 ως την επίσημη κονσόλα της εκδήλωσης!

Οι επισκέπτες του event θα έχουν την ευκαιρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation® να δοκιμάσουν αγαπημένα PS4™ exclusives, να ζήσουν την μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το PlayStation®VR αλλά και να συμμετάσχουν σε μοναδικά τουρνουά σε κονσόλες PS4™ σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια διεκδικώντας μοναδικά έπαθλα!

Οι εκπλήξεις παρόλα αυτά δεν σταματούν εδώ, αφού στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το PlayStation για να κρατήσει την υπόσχεση #4ThePlayers θα διαθέσει δύο 20th Anniversay Edition PS4™ κονσόλες σε δύο τυχερούς, με σκοπό την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης «Greek Council for Refugees»!

Tο Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου το PlayStation® σε περιμένει στο GameAthlon, για μοναδικές gaming εμπειρίες! Ραντεβού εκεί!