Το PlayStation παρουσιάζει το PS4 Tournaments: Challenger Series, το νέο τουρνουά, που θα είναι διαθέσιμο και για τους Έλληνες χρήστες, σας δίνει την ευκαιρία να βιώσετε πραγματικά την αδρεναλίνη του ανταγωνισμού με άλλους παίκτες και να επιδείξετε τις gaming δεξιότητές σας από την άνεση του σπιτιού σας!

Αν, λοιπόν, σας αρέσει να παίζετε online και πάντα ζηλεύατε τα τουρνουά στα οποία συμμετείχαν οι επαγγελματίες gamers, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στο PS4 Tournaments: Challenger Series, το οποίο ξεκινά στις 6 Αυγούστου 2019, σε μια σειρά επιτυχημένων τίτλων, όπως τα Mortal Kombat 11, FIFA 20, Battlefield V, Warface.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, στο νέο PS4 Tournaments: Challenger Series, θα είστε σε θέση να παίζετε τόσο με φίλους, όσο και άλλους παίκτες από την κοινότητα του PlayStation, με πολλές πιθανότητες να κερδίσετε και πολλά βραβεία για τους νικητές.

Mortal Kombat 11

Το παιχνίδι που ξεκινά το τουρνουά στις 6 Αυγούστου 2019 είναι το Mortal Kombat 11, ενώ ακολουθεί το FIFA 20, το Battlefield V, το Warface που θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα φέτος, όπως επίσης και άλλοι κορυφαίοι τίτλοι. Λάβετε μέρος στο Mortal Kombat 11 PS4 Tournaments: Challenger Series και φτάστε την κορυφή της κατάταξης!

Στάδια

Το τουρνουά χωρίζεται σε στάδια, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τους αγαπημένους σας τίτλους ξανά και ξανά! Σε κάθε στάδιο μπορείτε να προχωρήσετε τμηματικά για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, κερδίζοντας βραβεία για την προσπάθειά σας. Δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε – έπειτα επιστρέψτε για το επόμενο στάδιο και δείτε τι νέα βραβεία μπορείτε να κερδίσετε!

Επίπεδα (level)

Τα επίπεδα (levels) είναι τρία σε κάθε στάδιο. Όλοι ξεκινούν από το Level 1, και συγκεκριμένα για το Mortal Kombat 11, θα πρέπει να κερδίσετε τουλάχιστον 3 από τους 4 αγώνες για να προχωρήσετε στο Level 2. Στη συνέχεια, στο Level 2, θα χρειαστεί να επιδείξετε υψηλότερο επίπεδο δεξιοτήτων και να κερδίσετε για να προχωρήσετε στο Level 3. Σε αυτό το τελικό level, θα ανταγωνιστείτε με τους καλύτερους για να πάρετε τη νίκη! Καθώς προχωράτε στα levels, η αξία των βραβείων θα αυξάνεται. Μοναδικά και δυναμικά, ειδικά θέματα, νομίσματα εντός του παιχνιδιού και χρηματικά έπαθλα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να λάβετε μέρος στο τουρνουά και να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα στάδια.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας και να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε; Επισκεφθείτε το «Tournaments» στην καρτέλα Events στο PS4, για να βρείτε το επίσημο τουρνουά PS4 Tournaments: Challenger Series. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Challenger Series, επισκεφθείτε το playstation.com/tournaments