Ένα ακόμη μοντέλο στη γκάμα της εταιρίας που δίνει μια ωραία μάχη. Και καλώς μας ήρθε! Αυτή είναι η νέα Panasonic LUMIX S1H που έχει σχεδιαστεί ειδικά για…

…βίντεο.

Η S1H έχει έναν τεράστιο αριθμό από cinematic χαρακτηριστικά και την ονομάζουν mirrorless hybrid system οι άνθρωποι της εταιρίας. Η Panasonic S1H δε ονομάζεται ως “world’s first full-frame ILC to offer 6K/24p recording (in a 3:2 ratio)”. Μέσα έχουμε 24.2MP ενώ στο βίντεο φτάνουμε τα 5.9K/30p σε 16:9 με 10-bit 4K/Cinema 4K 60p (απόSuper 35mm crop).

Η Lumix S1H διαθέτει πάντως και το σύστημα της Panasonic, το Dual Native ISO των VariCam ενώ οι χρήστες διαλέγουν από native ISO settings 640 μέχρι 4000 χωρίς να αυξάνεται ο θόρυβος.

Υπάρχει ακόμη 5-axis in-body stabilization που δουλεύει με τους φακούς της Panasonic OIS ώστε να δίνει 6.5 stops σταθεροποίηση, dual UHS-II SD card slots, οθόνη LCD που σπάει παντού και “unlimited record times”.

Ακόμη: waveform monitor, time code συμβατότητα για πολλαπλές φωτογραφικές, V-Log και V-Gamma capture, και εγγραφή HDR content σε Hybrid Log Gamma (HLG).

Η εταιρία λέει πως είναι και εκτενώς dust-resistant, splash-resistant και freeze resistant μέχρι-10°C.Η Panasonic S1H θα πωλείται από τον επόμενο μήνα προς $4,000.