Η Canon ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη διάδοχο της δημοφιλούς EOS M100 – την Canon EOS M200. Οι αναβαθμίσεις στην συγκεκριμένη mirrorless περιλαμβάνουν τον νεότερο επεξεργαστή Canon DIGIC 8, προηγμένο autofocus και την προσθήκη λήψης video 4K.

Με την χρήση ενός φιλικού περιβάλλοντος χειρισμού, αστείρευτες επιλογές δημιουργικότητας και δυνατότητα λήψης ταινιών σε κατακόρυφο format αποτελεί την ευκολότερη αναβάθμιση από την χρήση ενός smartphone με στόχο την δημιουργία φωτογραφιών και video που ξεχωρίζουν.

Η δημιουργία εικόνων που διηγούνται ιστορίες γίνεται εύκολη με την Canon EOS M200. Το βοηθητικό περιβάλλον χειρισμού είναι ιδανικό για όλους όσοι χειρίζονται μια τέτοια φωτογραφική μηχανή για πρώτη φορά, καθώς τους παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που τους καθοδηγούν και οδηγίες για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Ο αισθητήρας APS-C 24.1 megapixel είναι μεγαλύτερος από ενός τυπικού smartphone, παράγοντας εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια που είναι ακριβείς και εντυπωσιακές ακόμα και μετά από την περικοπή ή μεγέθυνσή τους για να μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.