Η πανδημία COVID-19 μπορεί να χάλασε τις μεγάλες τεχνολογικές πρεμιέρες και τα περίεργα events αλλά η Microsoft είναι μια εταιρία από την οποία περιμέναμε περισσότερο hardware. Και ιδού. Μεταξύ άλλων τα νέα Surface Book 3 και Surface Go 2. Τα ολόφρεσκα λοιπόν…

…μηχανάκια της εταιρίας.

Το νέο Surface Book 3 έρχεται στη θέση του Surface Book 2 που βγήκε στην αγορά το 2017 και ήταν το πιο ισχυρό που έβγαλε η εταιρία. Τώρα το νέο είναι επίσης φορτωμένο.

Με 10ης γενιάς Intel επεξεργαστές, μέχρι και 32GB RAM, έως και 2TB αποθηκευτικό χώρο SSD. Και στα γραφικά δυνατό. Με επιλογές για Nvidia GeForce GTX ή Quadro RTX.

Η εταιρία μιλά για 50% μεγαλύτερη ισχύ και επιδόσεις σε σχέση με το Surface Book 2, αλλά και 17 ώρες μπαταρία όπως υπόσχονται εσωτερικά έχεις αλλαγές, εξωτερικά όμως όχι. Από την άλλη όμως, η οθόνη γίνεται να αποσπαστεί και να λειτουργεί ως tablet, ενώ υπάρχουν και 13αρι αλλά και 15αρι. Το laptop ξεκινά να πωλείται στις 21 Μαίου με αρχική τιμή $1,599.

Μετά υπάρχει και το Surface Go 2, ο διάδοχος του μοντέλου του 2018. Το πλασάρουν ως ένα πιο προσιτό εναλλακτικό του Surface Pro και είναι περισσότερο ένα tablet που δουλεύει ως laptop με προσθήκη πληκτρολογίου.

Λίγο πιο μεγάλο στις 10.5′ από το προηγούμενο μοντέλο που ήταν δεκάρι, είναι και 64% πιο ταχύ από το προηγούμενο. Το Surface Go 2 θα ξεκινά από τα $399 και θα είναι στην αγορά 12 Μάη.

“The new Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds and accessories are designed to help you do what you need, from anywhere – a concept that has taken on new weight since we first started working on these products,” λέει η μαμά Microsoft. “Instead of planes, coffee shops and offices, we’re moving from home office to kitchen table to couch, but our need for devices that keep us productive and connected has never been greater.”

Σε αυτά θα προστεθεί και το αξίας $259.99 Surface Dock 2 για περισσότερες θύρες, όπως και το $99.99 Microsoft USB-C Travel Hub.