CES 2015

Τελικά αυτό που θα αποκαλύψει η Sony είναι παιχνίδια. Και το PS5 games reveal event που είναι προγραμματισμένο για τις…

…4 Ιουνίου φαίνεται πως θα έχει πολλά νέα. Θα είναι παρουσίαση μιας ώρας με τον τίτλο ‘Future of Gaming’ και θα δούμε για πρώτη φορά το PlayStation 5 game line-up, ή έστω μέρος του.

Στις 4 Ιούνη λοιπόν, στις 1pm PT / 4pm ET / 9pm BST via Twitch, YouTube ή το official PS5 website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.