Η Canon Europe ανακοινώνει την κυκλοφορία του EOS Webcam Utility, ενός δωρεάν για λήψη software, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν συμβατές κάμερες Canon DSLR και PowerShot σε υπολογιστές Mac ή PC, οι οποίοι θα τις αναγνωρίσουν ως κάμερα USB. Εξαλείφοντας την ανάγκη…

…για πρόσθετο εξοπλισμό, το EOS Web Utility Software θα επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν την υπάρχουσα webcam και να βιώσουν εικονικές συσκέψεις υψηλής ποιότητας και τηλε-διασκέψεις μέσω της δικής τους κάμερας Canon.

Καθώς οι επιχειρήσεις εξετάζουν νέες μεθόδους βελτίωσης της εμπειρίας τηλε-διασκέψεων των εργαζομένων τους, η εφαρμογή Canon EOS Webcam Utility αντιμετωπίζει τη ραγδαία αύξηση της ζήτησης για web κάμερες κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, χρησιμοποιώντας απλώς μια σύνδεση USB και μια συμβατή κάμερα από την Canon[1]. Αυτό το εύχρηστο και δωρεάν software μπορεί να ληφθεί από το website της Canon και να ρυθμιστεί μέσα σε λίγα λεπτά, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή τηλε-διασκέψεων. Το software, το οποίο επί του παρόντος υποστηρίζεται από τα Windows, θα είναι σύντομα συμβατό και με το λειτουργικό σύστημα MacOS[2], εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα ροών εργασίας.

 

[1] EOS DSLR, EOS R, EOS M (EOS M50 ή νεότερη), PowerShot (μόνο στα μοντέλα G5X MK II, G7X MK III, SX70)
[2] Η ημερομηνία υποστήριξης για Mac θα επιβεβαιωθεί στο μέλλον