Μια φρέσκια οικογένεια από βιντεοπροβολείς μας ρίχνει αυτές τις ημέρες η Epson. Για πάμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει…

…για το σπίτι και όχι μόνο.

Η Epson παρουσίασε δύο νέους μοντέρνους, μίνι τηλεοπτικούς βιντεοπροβολείς laser (EF-11 και EF-12) και δύο νέες έξυπνες τηλεοράσεις προβολής laser (EH-LS300B και EH-LS300W). Οι νέοι βιντεοπροβολείς μαζί με τους EF-100 και EH-LS500 συνθέτουν τη σειρά «EpiqVision», τη νέα οικογένεια προϊόντων της Epson με μοντέλα τηλεόρασης laser και μίνι laser. Ο EH-LS300 και ο EH-LS500, που είχε ήδη ανακοινωθεί, συνθέτουν τη σειρά EpiqVision Ultra, ενώ η σειρά EF ανήκει στο EpiqVision Mini. Οι νέοι βιντεοπροβολείς προσφέρουν οικονομικά προσιτή μεγάλη οθόνη και καθηλωτική ψυχαγωγία στο σπίτι, επιτρέποντας έως και 10 χρόνια προβολής χωρίς συντήρηση και χωρίς προβλήματα 1για όλη την οικογένεια, γιατί είναι μία πραγματική εναλλακτική στην παραδοσιακή τηλεόραση.

Οι μικρότεροι βιντεοπροβολείς laser 3LCD της Epson, EF-11 και EF-12, προσφέρουν μια εμπειρία μεγάλης οθόνης με φορητή σχεδίαση και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και να ενσωματωθούν ακόμα και στους μικρότερους χώρους χωρίς να χρειάζεται τηλεόραση ή οθόνη. Τα νέα μοντέλα είναι ιδανικά για μια ποικιλία διαφορετικών χρήσεων, όπως οικογενειακές κινηματογραφικές βραδιές, παιχνίδια, προβολή φωτογραφιών ή ακόμα και παρακολούθηση αθλητικών. Χάρη στο μικρό μέγεθος και την ελαφριά τους σχεδίαση, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να τα απολαύσουν, να τα μετακινήσουν σε διαφορετικά δωμάτια στο σπίτι ή ακόμα και έξω, χάρη στην πηγή φωτός laser, η οποία προσφέρει φωτεινή και ζωντανή εικόνα.

Ο EF-12 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν για πρώτη φορά σε έναν βιντεοπροβολέα της Epson ήχο από την YAMAHA, με τη δυνατότητα λειτουργίας ως μεμονωμένο έξυπνο ηχείο. Επιπλέον με Android TV TM, ο βιντεοπροβολέας προσφέρει χιλιάδες ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια στο Google Play, το YouTube και πολλές άλλες δημοφιλείς εφαρμογές. 2 Επιπλέον, με ενσωματωμένο Chromecast TM, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν τις αγαπημένες τους ψυχαγωγικές εφαρμογές απευθείας στη μεγάλη οθόνη από μια συσκευή Android TMή iOS, υπολογιστή Mac ή Windows ή Chromebook. 3 Μια έξυπνη λύση για ένα σπίτι με οπτική σύνδεση.

Η φωνητική αναζήτηση και οι εξατομικευμένες προτάσεις γίνονται εφικτές με το Google Assistant 4. Οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε ψυχαγωγία, να λαμβάνουν απαντήσεις και να ελέγχουν τις συσκευές του σπιτιού τους, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για διασκέδαση.

Μπορεί να προβάλει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ακόμη και στο πάτωμα ή την οροφή, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ευελιξία.

Σχεδιασμένος με προσεγμένο στιλ, ο EF-11 έχει μήκος μεγαλύτερης πλευράς μόλις 18 εκ., και έτσι ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε κάθε δωμάτιο. Μπορεί να προβάλει σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστή οθόνη. Με τον EF-11, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από τηλέφωνο, tablet και οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή στην ευέλικτη λύση προβολής με ενσωματωμένη λειτουργία Miracast.

Ο EH-LS300, διαθέσιμος σε λευκό ή μαύρο, βρίσκεται κοντά στον τοίχο επιτυγχάνοντας μεγάλη προβολή έως 120″. Όπως και ο EF-12, διαθέτει ενσωματωμένο ήχο από τη YAMAHA και Android TV. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη έξυπνη τηλεόραση Full HD προβολής laser της Epson, που προβάλλει έως 120″ με τεχνολογία 3LCD, με υψηλό λόγο αντίθεσης που εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες. Οι εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης, η εύκολη ρύθμιση και ευθυγράμμιση καθιστούν αυτόν τον βιντεοπροβολέα την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας, λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες επιλογές για την προβολή σε μεγάλη οθόνη.

Η Amy Ng, υπεύθυνη προϊόντων οικιακού κινηματογράφου στην Epson Europe, δήλωσε: «Δεδομένου ότι οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους από ποτέ, αυτοί οι πρόσφατοι, όμορφα σχεδιασμένοι βιντεοπροβολείς προσφέρουν στους πελάτες μια σειρά από ευέλικτες, εύχρηστες και οικονομικά προσιτές επιλογές για ψυχαγωγία μεγάλης οθόνης. Χάρη στις έξυπνες δυνατότητες συνδεσιμότητας και την μεγάλης διάρκειας πηγή φωτός laser υψηλής ποιότητας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε την τηλεόρασή σας.»

 

EF-11 EF-12 EH-LS300B/W
Κορμός και διακοσμητικά Μαύρο Μαύρο και χάλκινο Μαύρο ή λευκό
Προσανατολισμός προβολής 360 μοίρες
Πηγή φωτός laser 10 έτη 10 έτη 10 έτη
Τεχνολογία προβολής 3LCD Ναι Ναι Ναι
Μέγεθος προβολής Έως 150 Έως 150 Έως 120
Android TV με ενσωματωμένο Google Assistant, Google Play και Chromecast Όχι Ναι Ναι
Αντικατοπτρισμός οθόνης / Miracast Ναι Όχι Όχι
Ήχος Ενσωματωμένο μονό ηχείο 1.5W x 2 Ήχος από YAMAHA 5W stereo x 2 Bluetooth audio Ήχος από YAMAHA 5W stereo x 2 10W woofer x 1 Bluetooth audio
HDMI ● 1 ● 2 ● 2
Ανάλυση 1080p 1080p 1080p
Φωτεινότητα 1.000 Lumen 1.000 Lumen 3.600 Lumen
Διόρθωση Keystone Ναι Ναι Ρύθμιση γωνίας
Διάρκεια ζωής πηγής φωτός (οικονομική/κανονική λειτουργία) 10 έτη 10 έτη 10 έτη