Το ολοκαίνουργιο Nissan Note είναι εδώ. Μέσα από μια ηλεκτρονική πρεμιέρα, το νέο πουλέν της πολυεθνικής δίνει μια εικόνα…

…’προσαρμογής’ στην εποχή που έρχεται και αισθητικά -ιδιαίτερα φουτουριστικό- και τεχνολογικά. Το νέο μοντέλο της Nissan που λανσάρεται ηλεκτρονικά στην Ιαπωνία το 2020 μετά το Nissan Roox mini και το Nissan Kicks e-POWER.

Τι σημαίνει αυτό; Πως στην Ιαπωνία όπου σύντομα αρχίζει την καριέρα της η 2η Γενιά του μοντέλου, το Note είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως ηλεκτρικό e-Power. Η Nissan μιλά για νέα, 2η γενιά στο e-Power με περισσότερη ισχύ και βελτιωμένη απόδοση, με νέο ηλεκτροκινητήρα που έχει καλύτερη ροπή και απόδοση όπως και νέο converter. Αυτός είναι 40% μικρότερος και 30% ελαφρύτερος ενώ ο βενζινοκινητήρας με τον οποίο συνδυάζεται το σύστημα είναι επίσης -τι άλλο- πιο αποδοτικός. Το 3ης γενιάς Note θα βγαίνει και ως αμιγώς ηλεκτρικό με δύο ηλεκτροκινητήρες.

Σχεδιαστικά, το νέο όχημα έχει τη γραμμή που θα ακολουθήσει η εταιρία ενώ εσωτερικά είναι πι άνετο από το προηγούμενο και πάλι όμως αρκετά… συντηρητικό στο σχέδιο.