Και να που μας την… έκανε! Από το πουθενά η RØDE ρίχνει μια νέα έκδοση του…

…Wireless GO! Φρέσκο, φρέσκο το νέο ασύρματο μικρόφωνο της εταιρίας έχει πολλά ενδιαφέροντα να μας πει. Πάμε να το δούμε!

Το νέο μοντέλο μπορεί να εγγράφει ταυτόχρονα δύο άτομα. Ναι, μιλάμε για dual channel εγγραφή από δύο πηγές. Ταυτόχρονα έχει μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια, δυνατότητα on-board εγγραφής για να είσαι ασφαλής με τον ήχο σου ως failsafe λύση.

Για να κάνεις διπλή εγγραφή, δίνει στη συσκευασία δύο clip-on transmitters στο ίδιο κουτί που έχουν τα γνωστά on-board omnidirectional condenser microphone μικρόφωνα ή εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 3.5mm TRS input για ένα ξεχωριστό lavalier μικρόφωνο που μαζί με το ένα τεμάχιο στέλνει τον ήχο στο ίδιο receiver.

Αυτός γράφει και τις δύο ηχογραφήσεις και το στέλνεις μέσω USB-C σε κινητό και υπολογιστή ή μέσα από το αναλογικό 3.5mm TRS σε έναν άλλο εγγραφέα ή το camera input.

Το Wireless Go II on-board σύστημα εγγραφής δε, κρατά μέχρι και 24 ώρες ήχου χωρίς να χρειάζεται SD κάρτα (αν και πάλι η μπαταρία όπως στο προηγούμενο μοντέλο δίνει 7 ώρες εγγραφής. Το αρχείο έχει τις multitrack εγγραφές ξεχωριστά για post-production. Κόστος; $299.00.

Α! Το νέο μοντέλο υπόσχεται ασύρματη εγγραφή στα 200m.