Η Asus ανακοίνωσε ένα πολύ κομψό και ενδιαφέρον all-in-one desktop μηχανάκι. Το Zen AiO 24 (M5401) είναι στην ουσία μια…

…οθόνη με ένα 2.8-mm bezel γύρω από την 23.8” οθόνη και έναν κανονικό… υπολογιστή! Αυτό είναι και το μεγάλο ατού της σειράς, αφού μας πουλάνε το εντυπωσιακό screen-to-body του 93%. Με υποστήριξη του 100% του sRGB color gamut.

Η οθόνη είναι LED-backlit, Full HD και διαλέγεις εάν θα είναι touch-enabled ή όχι, ενώ υπάρχει και μια 720p webcam με privacy shutter που μάλιστα έχει και IR camera module για να μην χρειάζεται τίποτα μέχρι να κάνεις είσοδο με το Windows Hello.

Επεξεργαστή έχουμε έναν AMD Ryzen 7 ενώ υπάρχουν και AMD Radeon γραφικά για να δουλεύψεις photo ή να ασχοληθείς με editing βίντεο. Διαλέγεις ανάμεσα σε Ryzen 5 ή 3 CPU που συνδυάζεται με 32GB DDR4 RAM. Αποθηκευτικά πάμε σε SSD ή HDD λύσεις με 2ΤΒ το μάξιμουμ.

Από ήχο έχουν Harman Kardon-certified ηχεία με “advanced bass-reflex design” και υφασματάκι ενώ στα ασύρματα πάμε σε Bluetooth 5.0 και Wi-Fi 6. Το πακέτο συμπληρώνουν οι θύρες με Gigabit LAN αλλά και USB 3.2, USB-C, USB 2.0, HDMI και ένα combo audio jack.

Στα $699.99 με ασύρματο πληκτρολόγιο και mouse, είναι μια χαρά λύση.