Το Aquaman sequel είναι γεγονός και ο τίτλος είναι Aquaman and the Lost Kingdom και τα γυρίσματα έχουν αρχίσει. Από τους…

…ηθοποιούς που θα επιστρέψουν το Patrick Wilson που θα είναι ξανά ο Orm, ο ετεροθαλής αδερφός του Aquaman που ήθελε να γίνει ο τύραννος της Ατλαντίδας. Ο Wilson μόλις παρουσίασε την δουλειά που κάνει για τον ρόλο και ευχαρίστησε τον γυμναστή του “Thank you @oldmanayo for the past 3+ months of Orm training… plus all the prep for the first flick,” The 47-year-old actor posted on Instagram. “A lot of sweat. A lot of @yelawolf. Here we go.”

Ο ηθοποιός είχε πει σε προηγούμενη του μάλιστα συνέντευξη πως ο James Wan θέλει μια ακόμη πιο επική ταινία μετά το Aquaman: “I think like with anything with James, when he comes back for a sequel, it becomes bigger and better,” είπε ο Wilson στο ET για το Aquaman 2. “And broader, and more funny, more action, more character work, it’s cool. It’s really fun, it’s super fun.”

Ο δε Jason Momoa θα έχει ακόμη την Αmber Heard τον Dolph Lundgren ως King Nereus, τον Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta μαζί του ενώ έχει δώσει και τη δική του πινελιά στο σενάριο.

Η ταινία θα βγει στις 16 Δεκεμβρίου 2022.