Η Pottery Barn και η Airstream ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ετοιμάσουν ένα trailer για ταξίδια διαφορετικό Η Airstream είναι μια από τις εταιρίες που έχουν ‘συνδέσει’ το όνομά τους με τα staycations και το κάμπινγκ αλλά με την πανδημία…

…και την νέα μόδα του glamping, το RV ανανεώθηκε με νέα δεδομένα! Αυτό είναι το Pottery Barn Special Edition Trailer που η εταιρία λέει πως δίνει μια αίσθηση “casual sophistication”: είναι άρα ακριβό αλλά και ταπεινό!

Η κα.Marta Benson, πρόεδρος της Pottery Barn λέει: “We were as excited as our customers to see how we could apply Pottery Barn’s design expertise to Airstream’s live anywhere mentality, and we couldn’t be more excited about the results.”

Σύμφωνα με έρευνα της RV Industry Association (RVIA) η ιδιοκτησία τροχόσπιτων αυξήθηκε κατά 62% σε δύο δεκαετίες.

Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο έχει φτιαχτεί για solo ταξιδιώτες αλλά και ζευγάρια αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα.

Pottery Barn influences everywhere, right from the 16-piece Mason Stoneware Dinnerware Set, solid oak dinette table inspired by their Benchwright Dining Collection, to the couch with custom cushions inspired by Pottery Barn’s Big Sur Collection the bedroom’s single queen/two twin beds enveloped in Belgian Flax linens.

Εξωτερικά έχει τραπέζι, σκίαστρο.

Ο πρόεδρος και CEO της Airstream Bob Wheeler λέει πως το Pottery Barn έχει σαν στόχο την c”omfortable, functional beauty”. Θα χρειάστεί μεγάλο όχημα για κίνηση.

Το Airstream Pottery Barn Special Edition Travel Trailer ξεκινά από τα $145,500.