Τρια νέα μοντέλα ετοίμασε η κορεατική εταιρία για το monitor lineup της ενόψει CES 2022. Η μεγάλη έκθεση παρά τις ακυρώσεις συμμετοχών όλα δείχνουν (;) πως θα γίνει τελικά στις…

…5-7 Ιανουαρίου. Το δε 2022 portfolio των μόνιτορ της εταιρίας έχει αυτά τα μοντελάκια με στόχο είναι τη δουλειά, είτε το gaming είτε – το άλλο στον καιρό της πανδημίας- την απόλαυση content στο σπίτι. Τα νέα Samsung περιλαμβάνουν και smart αλλά και pro-level στοιχελια όπως το μοντέλο Odyssey με το Quantum Mini LED backlight panel και προδιαγραφές HDR 2000. Το Smart Monitor είναι μοντέλο που ‘τα κάνει όλα’ και είναι και smart ενώ το πιο επαγγελματικό High Resolution Monitor της εταιρίας υπόσχεται εργονομία.

Odyssey Neo G8

Είναι το “world’s first monitor to feature a 4K (3,840×2,160) 1000R curved screen with 240Hz refresh rate and 1ms response time (GtG)”. Το Odyssey Neo G8 32 είναι, όπως καταλάβατε, μοντέλο για gaming με τα Quantum Mini LED, Quantum HDR 2000 και 2,000nit peak φωτεινότητα όπως και 1.000.000:1 στατικό contrast. Σχεδιαστικά, θυμίζει το Odyssey Neo G9.

Smart Monitor M8

Το Smart Monitor M8 είναι 32αρι και έχει μια κομψή, flat-back σχεδίαση ενώ έρχεται σε ένα ‘ζαχαρί’ χρώμα. Με UHD panel για 99% sRGB color gamut και 400nit φωτεινότητα, όπως και το σύστημα magnetic SlimFit Cam για βιντεοκλήσεις. Έχει δε και την εφαρμογή Video Call για να μπορείς να χρησιμοποιείς πιο άμεσα τις δημοφιλείς calling apps όπως και το Google Duo. το δε USB Type-C port επιτρέπει 65W φόρτιση ενώ δουλεύει και ως workstation.

Samsung High Resolution Monitor S8

Το νέο Samsung High Resolution Monitor S8 θα βγαίνει σε 27 και 32′ με ανάλυση UHD για μέχρι και 98% DCI-P3 color gamut. ενώ είναι και μέσα στις προδιαγραφές Video Electronics Standards Association (VESA) Display HDR 600. Και τα δύο μοντέλα με USB Type-C 90W φόρτιση και θύρες LAN για να φορτίζουν laptops και φορητές συσκευές.

Έχει και VESA mount όπως και το λεγόμενο Height Adjustable Stand (HAS) με tilt, swivel και pivot σημεία ελέγχου.