Η απίστευτη αληθινή ιστορία της THERANOS και της ιδέας που είχε μια φιλόδοξη και…

…πετυχημένη ‘γητευτής’ των αγορών κυρία!

To Hulu μας έχει παρουσιάσει το trailer για το “The Dropout,” λοιπόν που μέσα από την κάμερα επιχειρεί να δώσει την ιστορία της δημιουργού της “Theranos” της CEO της εταιρίας Elizabeth Holmes που υποδύεται η Amanda Seyfried.

Μια επιχειρηματίας που παράτησε το πανεπιστήμιο Stanford University για να δημιουργήσει την εταιρία αυτή της Silicon Valley, μια startup που είχε σαν στόχο να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι εξετάσεις αίματις.

Τον περασμένο μάλιστα Ιανουάριο και δη στις 3 του μήνα, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο San Jose των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως η Holmes ήταν ένοχη για τέσσερις κατηγορίες απάτης.

Μαζί με την πρωταγωνίστρια ο Naveen Andrews υποδύεται τον τότε επιχειρηματικό συνεργάτη της, τον Ramesh “Sunny” Balwani που επίσης αναμένεται να δικαστεί σύντομα ενώ μαζί έχουμε τους: William H. Macy, Laurie Metcalf, Elizabeth Marvel, Utkarsh Ambudkar, Kate Burton, Stephen Fry, Michel Gill, Michael Ironside, Bill Irwin, Dylan Minnette, Alan Ruck, Sam Waterston και Josh Pais.

Για την συγκεκριμένη κυρία βέβαια υπάρχει και ακόμη μια παραγωγή που περιμένουμε, αυτή του Adam McKay που έχει το “Bad Blood,” με την Jennifer Lawrence ως πρωταγωνίστρια ενώ και δύο two podcast, ένα του ABC News “The Dropout” και ένα το “Bad Blood” που αναφέρονται στη δίκη της Holmes από τις 8 Σεπτέμβρη μέχρι τον Γενάρη έχουν δημιουργηθεί.