Ναι, θα αγαπάμε για πάντα τον John DeLorean για αυτό που μας χάρισε στα 80s. Αλλά. Φαίνεται πως έχουμε μια επιστροφή. Η DeLorean Motor Company μπορεί να έχει…

…υποσχεθεί εδώ και χρόνια πως θα φέρει πίσω το DMC 12 ΑΛΛΑ, τελικά με τα προβλήματα που αυτό θα δημιουργούσε σχετικά με τους κανονισμούς ρύπων, τελικά θα έχουμε κάτι άλλο!

Η DeLorean Motor Company που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια, πέρα από τα ανταλακτικά που έχει αγοράσει ώστε να ‘χτίσει’ όσα DMC 12 θα μπορούσε έχει και μια άδεια για “Low Volume Motor Vehicle Manufacturers Act” που έχει πάρει από το 2021.

Τα νέα: στις 20 Ιανουαρίου η εταιρία είχε πει πως θα πάρει κινητήρα από το γκρούπ Peugeot, Renault και Volvo και συγκεκριμένα ένα 2.8λιτρο V6. ΤΩΡΑ όμως, η DeLorean στο blog της λέει πως κατάλαβε πως ο δρόμος για το μέλλον είναι “ένα EV DeLorean – as we displayed at the 2012 New York International Auto Show – is not such an ‘out there’ idea.”

Στο βίντεο YouTube η DeLorean Motor Company ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα νέο όχημα μέσα στο 2022. ΔΕΝ ξέρουμε εάν θα είναι το DMC 12 με ένα άλλο όνομα αν και σε tweet είδαμε το: DeLorean EVolved.

Φυσικά αν θα είναι ένα EV, η νέα DeLorean θα έχει… ενδιαφέρον από το Παρελθόν να συναντάται με την τεχνολογία του Μέλλοντος.