Ναι. Κι όμως. Θα βγει. Μετά από 20 χρόνια. Μετά από 20 χρόνια στα οποία μέσα από πολλές πρωτότυπες κατασκευές η VW έχει παρουσιάσει σε πολλλάαα…

…Show αυτοκινήτου πιθανές εκδόσεις για το Camper που έχει χαράξει την ιστορία των camper. Τελικά η μορφή παραγωγής μοιάζει απίστευτα με το τελευταίο πρωτότυπο που είχαμε δει το 2017 και το 2018. Αυτό είναι. Αρέσει δεν αρέσει, είναι ηλέκτρικό και έρχεται. Πια.

Οι σύγχρονες πια μορφές των iconic T1 και Microbus και το ID. Buzz αλλά και το Cargo που έρχεται βασίζονται στην πλατφόρμα Modular Electric Drive Kit (MEB) του Group που έχει δώσει και τα άλλα ID μοντέλα. Από το… Μέλλον, το όχημα είναι αεροδυναμικό με 0,285 στο Buzz και 0,29 στο Cargo ενώ μέσα θα φτιάξει ένα περιβάλλον… σαλονιού για 5 άτομα.

Χώρο για ταξίδι και μεταφορά αφού η μπορείς να έχεις μέχρι και 1.121 λίτρα. ενώ σε εκδόσεις με μεγαλύτερο μεταξόνιο για 6 και 7 θέσεις πας και ένα βήμα παραπέσα.

Με κίνηση από μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης και έναν ηλεκτροκινητήρα με 150 kW που βρίσκεται στον πίσω άξονα ενώ η ισχύς φόρτισης φτάνει και 170 kW. Για την αυτονομία του νέου ID. Buzz δεν ξέρουμε ακόμη, το όχημα θα μπορεί όμως και να ‘δώσει’ ρεύμα σε ένα σπίτι ή κάμπινγκ ενώ η τελική είναι κομμένη στα 145 χλμ/ώρα.