Φέτος έχουμε τα 45 χρόνια από το πρώτο “Star Wars” και η μαμά πλέον Disney+ το γιορτάζει. Και το γιορτάζει με… στυλ. Η επιστροφή του Ewan McGregor ως…

…Obi-Wan Kenobi μας φέρνει ξανά σε μια πετυχημένη περίοδο στην οποίο ο συγκεκριμένος ηθοποιός είχε το ρόλο του νεαρότερου Alec Guinness της ταινίας του George Lucas. Ναι, εκείνη την τριλογία θέλουμε να την… ξεχάσουμε, αλλά στα τρια φιλμ των prequel ο McGregor ήταν πολύ καλός. Σε αυτή την Obi-Wan Kenobi limited σειρά πάντως, για τον Jedi Master τα πράγματα φαίνονται… σκούρα μέσα από το teaser trailer.

Στα λίγα λεπτά έχουμε και το ντεμπούτο με ηθοποιούς των Inquisitors από την animated σειρά “Star Wars Rebels” ενώ ο Fifth Brother και ο Grand Inquisitor έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό.

Στο πρώτο… τυράκι δεν έχουμε Vader αλλά υπάρχει η μελωδία του John Williams “Duel of the Fates” ενώ παρόντες είναι και πάλι οι Joel Edgerton και Bonnie Piesse από την prequel τριλογία, φύλακες του νεαρού Luke Skywalker.

Ο Rupert Friend είναι ο Grand Inquisitor, έχουμε Moses Ingram ως Reva, Sung Kang ως Fifth Brother.

Στην επίσημη περίληψη: “The story begins 10 years after the dramatic events of Star Wars: Revenge of the Sith where Obi-Wan Kenobi faced his greatest defeat—the downfall and corruption of his best friend and Jedi apprentice, Anakin Skywalker, who turned to the dark side as evil Sith Lord Darth Vader. The series stars Ewan McGregor, reprising his role as the iconic Jedi Master, and also marks the return of Hayden Christensen in the role of Darth Vader.”