Και Philips λοιπόν παρουσιάζει ολόκληρη την νέα γκάμα της. Οι οικογένειες που θα μας δείξει είναι μεταξύ άλλων οι…

…’OLED EX’ αλλλα ΚΑΙ οι miniLED LCD που μάλιστα θα σε μέγεθος που ‘κατεβαίνει’ μέχρι και στις 55′. Οι τηλεοροάσεις με Android TV θα έχουν πάνω και Android 11 αλλά και -όπως κάνουν μάλλον όλες οι εταιρίες πια- μια ειδική ‘Game bar’.

Υπάρχει νέα έκδοση Ambilight ενώ η ναυαρχίδα είναι η OLED807, το μοντέλο που έρχεται στη θέση του OLED806 με το νέο πάνελ της LG Display με 30% μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Φαίνεται πάντως πως γύρω από την τηλεόραση και OLED πάνελ υπάρχει περιθώρειο ενώ οι διαστάσει στις
οποίες θα βγει είναι 48, 55, 65 και 77 ίντσες με το 48αρι να ΜΗΝ είναι OLED EX.

Στη μεσαία κατηγορία υπάρχουν οι OLED707 σε 48, 55 και 65αρες με δύο HDMI 2.1 θύρες και 4K120 ενώ η Philips μπαίνει και αυτή στην αρένα των miniLED LCD μέχρι και με την ‘μικρή’ 55αρα PML9507 χωρίς να λέει κάτι για πόσες είναι οι dimming zones όταν πέρυσι ήταν 1024 στα πιο μεγάλα μεγέθη πάντα.

Όλες οι premium τηλεοράσεις θα έχουν έκτης γενιάς P5 επεξεργαστή εικόνας ενώ υπάρχει και νέο ‘AI Auto Film Mode’.

Στο mid-range των LCD TV υπάρχουν και τα μοντέλα PUS8807, PUS8507, PUS8007 και PUS7607 ενώ κάααατω έχουμε τις HD 5-series. Ambilight έχουν όλα τα premium μοντέλα και μερικά μεσαία με 4-πλευρών ή 3-πλευρών σύστημα και μερικά μοντέλα να δίνουν έλεγχο των Ambilight LED για περισσότερα… εφέ.

Υπάρχει υποστήριξη για κάθε HDR όπως HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision αλλά και IMAX Enhanced πιστοποίηση ενώ μερικά από τα ακριβά μοντέλα δίνουν και πολλά είδη VRR (HDMI VRR, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync) για συνεργασία με Xbox Series X και PC.

Ακόμη έχεις: AV1 αποκωδικοποίηση, Calman Ready, DVB tuners, WiFi 5, Bluetooth 5.0, έλεγχο με φωνή για τα Google Assistant και Amazon Alexa αλλά και το (χμμμμ..) ‘Fast Motion Clarity’ black frame insertion σύστημα για ομαλή κίνηση.