Ναι. Σωστά. Η υπερ-υπεραγαπημένη γαλλική τηλεοπτική σειρά που είδαμε και μέσα και έξω από την καραντίνα εδώ στο πρώτο της ‘ταξίδι’. Αφού τα δικαιώματα έχουν πάρες πολλές χώρες και η πρώτη που εμφανίζεται είναι σήμερα: η έκδοση η…

…αγγλική!

Το Call My Agent! λοιπόν έρχεται μετά το “Dix Pour Cent” και κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου!

Το Parisianικο talent agency τώρα γίνεται βρετανικό με πολλούς Βρετανούς VIP να συμπεριφέρονται ως πριμαντόνες και την Amazon Prime Video να έχει την τιμή να μας σερβίρει τους Jack Davenport, Lydia Leonard, Prasanna Puwanarajah, Maggie Steed ως πρωταγωνιστές.

ΦΥΣΙΚΑ ήδη στο trailer βλέπουμε πολλά A-list cameos και τα λίγα λεπτά των στιγμιότυπων μας υπόσχονται παρουσίες των: Dominic Westμ Phoebe Dynevor, Clemence Poesy, Olivia Williams, David Oyelowo, Jessica Oyelowo, David Harewood, Kelly Macdonald, Himesh Patel.

Στο “Ten Percent” όμως θα δούμεα και τους: Jim Broadbent, Hiftu Quasem, Fola Evans-Akingbola, Rebecca Humphries, Harry Trevaldwyn, Tim McInnerny, Natasha Little, Edward Bluemel, Eleonore Arnaud ενώ το σενάριο της σειράς έχει ετοιμάσει ο νικητής των BAFTA John Morton και η παραγωγή μας δίνει και τις W1A αλλά και Twenty Twelve.

Το “Ten Percent” και τα οκτώ επεισόδεια του έρχονται από το Prime Video σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανία και επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο.