Ναι, είναι αλήθεια. Η θρυλική DeLorean Motor Company όχι μόνο είναι ξανά ζωντανή αλλά μόλις μας έδωσε και ένα ολόφρεσκο reveal date για το πρώτο της μοντέλο μετά από δεκαετίες. Και μάλιστα μας χάρισε και…

…ένα sneak peak, μια μικρή γεύση δηλαδή, του concept car όπως και την ημέρα της αποκάλυψης που είναι Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022. Αυτό θα γίνει στο πρεστιζάτο Awards Ramp στον υπέροχο και… όνειρο ζωής, Pebble Beach Concours d’Elegance.

Το ηλεκτρικό, EV, αυτοκίνητο θα εμφανιστεί στο Concept Lawn εκεί στο Pebble Beach στις 21, 2022 Αυγούστου μάλιστα για όλους, όπου θα το χαρούν και οι παρευβρισκόμενοι! “Excitement is rising like the doors of our iconic sports car, and we are revealing the next generation prototype 3 days earlier than planned on the most prestigious stage at Pebble beach” είπε ο κ.Troy Beetz, CMO της DeLorean Motor Company Inc.

Μάλιστα το παραλελθόν, το παρόν και το μέλλον της DeLorean θα ξεδιπλωθούν και στο Monterey Car Week χάρη και σε πολλά events ενώ, στην αποκάλυψη αυτή, η DeLorean θα ανακοινώσει και το όνομα.

“The long-awaited concept car is the culmination of a 40+ year history with the prestigious design company Italdesign and DeLorean’s new interpretation of a modern icon”, μας λένε στα επίσημα λόγια και περισσότερα θα βρούμε και στο www.DeLorean.com. Η DeLorean μάλιστα λέει πως δουλεύει με την Italdesign της Volkswagen για την σχεδίαση – το γκρούπ λοιπόν που είναι μητρική των Audi και Lamborghini και έχει μια εξαιρετική για EV μοντέλα αρχιτεκτονική, την MEB!

H εταιρία που ιδρύθηκε το 1981 και μας έδωσει το ‘αντικείμενο’ που έχουμε συνδέσει περισσότερο με το Μέλλον, το μοντέλο DMC-12 -ή αλλιώς το “The DeLorean” όπως μάθαμε να λέμε-, πάει πια στο Μέλλον και το 2022 όχι μόνο επιστρέφει, αλλά έχει ηλεκτρική ταυτότητα!