Μια νέα οθόνη στο υψηλό άκρο της αγοράς από την διάσημη Porsche Design. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται το συγκεκριμένο γραφείο με την εταιρεία τεχνολογίας…

…AOC, έχουμε όμως μια σχεδιαστική προσέγγιση που πραγματικά έχει κάτι να μας δώσει. Το νέο λοιπόν Porsche Design AOC Agon Pro PD32M είναι μια οθόνη πολύ ακριβή στα $1800 ΑΛΛΑ, υπόσχεται ηλεκτρονικά που θα κάνουν τον απαιτητικό χαρούμενο.

Το Porsche Design AOC Agon Pro PD32M έχει και εμφανισιακά μια σχεδίαση που με την αλουμινένια βάση μας “λέει” κάτι καλό, αλλά και τεχνολογία πρώτης γραμμής. Το σχήμα της βάσης μας παραπέμπει στο εσωτερικό των μοντέλων αυτοκινήτου της εταιρίας, το πίσω μέρος όμως με τον φωτισμό RGB κάνει άλλο παιχνίδι.

Η οθόνη έχει και ένα τηλεχειριστήριο για να δουλεύει ως τηλεόραση, ενώ πίσω έχουμε και HDMI 2.1 αλλά και DisplayPort, USB-C, 4 USB-A (Gen 3.2) και minijack για τα ακουστικά μας.

Για την τιμή τώρα, η εταιρία υπόσχεται πως η υιοθέτηση της τεχνολογίας Mini LED και οι πολλές έτσι dimming zones είναι που κάνει τη διαφορά. Χμμμ…

Υπάρχει και πιστοποίηση ΗDR 1400 με τα 1.400 nits φωτεινότητας σε HDR να είναι νούμερο πράγματι κορυφαίο, ενώ η Porsche Design μας λέει πως το peak brightness είναι τα 1.600 και έχεις και χρώμα στο 97% του DCI-P3. Καλό και το Adaptive Sync με τα 1ms, καλό και το refresh rate των 144Hz. Υπάρχουν και δύο ηχεία των 8W με πιστοποίηση και για DTS ήχο. Στην αγορά θα βγει στις 15 Ιουνίου.

PS: η πίσω μαύρη πλαστική όψη πάντως ΔΕΝ μας αρέσει. Να τα λέμε.