Για χρήσεις εντός σπιτιού και εντός γραφείο. Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics λοιπόν μας παρουσιάζει το νέο LG Ergo Dual monitor. Είναι το μοντέλο…

…27QP88D, το οποίο “ξεχωρίζει για την προσαρμοστικότητά του, την εύκολη εγκατάσταση και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας IPS με ανάλυση QHD (2560 x 1440)”.

Πάμε να δούμε πως το παρουσιάζουν και επίσημα στην Ελλάδα πια.

Η σειρά LG Ergo Dual έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ανώτερη εμπειρία χρήσης και μεγαλύτερη εργονομία. Το σύστημα διπλής οθόνης LG 27QP88D θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα στην εργασία σας, με μια σειρά χρήσιμων εργαλείων και χαρακτηριστικών που διαθέτει. Το σετ αποτελείται από δύο οθόνες ανάλυσης QHD (2560 x 1440), οι οποίες συνδέονται στο Ergo Dual Stand, η ευελιξία του οποίου προσφέρει εκτεταμένες εργονομικές ρυθμίσεις, όπως επέκταση, ανάσυρση, περιστροφή στον κατακόρυφο άξονα, ρύθμιση ύψους και κλίσης, ενώ δίνει στην οθόνη τέλεια θέση για μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, το ύψος της Ergo Dual οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος 150 χιλιοστών και παρέχει τη δυνατότητα περιστροφής έως και 335 μοίρες. Τέλος, αξιοποιήστε τη βελτιωμένη ευελιξία του Ergo Dual Stand επιλέγοντας την τοποθέτηση των οθονών: οριζόντια δίπλα-δίπλα, περιστροφή μιας ή και των δύο οθονών σε κατακόρυφη λειτουργία ή τοποθέτηση και των δύο κάθετα.

Ανεξάρτητα από τη ρύθμιση που θα επιλέξετε, θα απολαμβάνετε εκπληκτική ποιότητα εικόνας καθώς η οθόνη QHD (2560×1440) της LG με τεχνολογία IPS αποδίδει ευκρινέστερη εικόνα με ρεαλιστικά χρώματα και συνοχή. Οι χρόνοι απόκρισης έχουν μειωθεί, η χρωματική αναπαράσταση έχει βελτιωθεί και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν κυριολεκτικά από οποιαδήποτε γωνία. Επίσης, π¬ροκειμένου να υλοποιήσει πλήρως το όραμα κάθε δημιουργού, η οθόνη αυτή είναι συμβατή με το υψηλό δυναμικό εύρος HDR 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των συνηθισμένων οθονών.

Το LG Ergo Dual monitor είναι πλέον πιο εύκολο να εγκατασταθεί χάρη στους αρθρωτούς βραχίονες, που συνδέονται με ασφάλεια χωρίς βίδες σε επιφάνειες γραφείου και τραπέζια μέγιστου πάχους 75 mm. Απαιτώντας πολύ λίγο χώρο για έναν καθαρό, λιτό σταθμό εργασίας, ο σχεδιασμός C-Clamp της LG περιλαμβάνει έναν λεπτό, στιβαρό δακτύλιο στερέωσης που επιτρέπει στους χρήστες να ασφαλίσουν εύκολα τη βάση στην άκρη του γραφείου για να εργαστούν ή αντίστοιχα να απολαύσουν συναρπαστικό gaming σε απίστευτα γρήγορο χρόνο.

Η Ergo Dual οθόνη προσφέρει ευκολία χρήσης επόμενου επιπέδου, κορυφαία ποιότητα εικόνας IPS και μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά, κάτι που θα βελτιώσει την καθημερινότητα στον χώρο εργασίας σας. Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.”