Η ιαπωνική εταιρία από τότε που είχαμε την θρυλική πρώτη έκδοση για το PS2, το χαρακτήριζε ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά «Πραγματικού Προσομοιωτή Οδήγησης». Το Gran Turismo 7 είναι…

…διαθέσιμο σε PS5 και PS4 από τις 4 Μαρτίου 2022 και τώρα οι εδώ στην Ελλάδα άνθρωποι του PS έδωσαν “την ευκαιρία σε έναν μακροχρόνιο θαυμαστή της σειράς, και ειδικά του GT7, τον δημοφιλή και αγαπημένο σεφ, Σωτήρη Κοντιζά, να αναδείξει μερικές από τις πτυχές του παιχνιδιού που τον έκαναν να το αγαπήσει, όσο κανένα άλλο”.

Το σποτ έχει ως σενάριο:

“Το Gran Turismo κυριαρχεί στην σκέψη του δημοφιλή Σεφ και η καθηλωτική ένταση του παιχνιδιού τον ωθεί να ανακαλύψει κάθε πτυχή του.

Συναρμολογώντας μοντέλα αυτοκινήτων και φωτογραφίζοντας τα, αναδεικνύει δημιουργικά τα εργαλεία και τις επιλογές σχεδιασμού και βελτίωσης που είναι διαθέσιμα στο Gran Turismo 7, καθώς και τη λειτουργία Photo Mode του παιχνιδιού. Αφού ρίξαμε μια ματιά στη συλλογή αυτοκινήτων του, μια αναφορά στα περισσότερα από 420 αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στο GT7, τον βλέπουμε να βυθίζεται στη μοναδική οδηγική εμπειρία του παιχνιδιού σε ένα PS5 και ενθουσιασμένος από τα εκπληκτικά γραφικά, τον καθηλωτικό 3D ήχο και την πρωτοφανή αίσθηση που προσφέρει το ασύρματο χειριστήριο DualSense. Η αγάπη για την κουλτούρα του αυτοκινήτου συμπληρώνεται από την πραγματική οδηγική εμπειρία που προσφέρει η οδήγηση ενός Mazda RX-7 (FD), το οποίο είναι ένα εμβληματικό μοντέλο για τη σειρά Gran Turismo.”