Η Epson, ρίχνει μια νέα σειρά από μοντέλα στον κόσμο των Pro Displays και αποκαλύπτει τη νεότερη γενιά compact, αποδοτικών και εξαιρετικά ελαφριών 3LCD…

…βιντεοπροβολέων 20.000 lumens. Αυτό γίνεαι στην ISE αυτό τον Μάιο του 2022. Τα νέα μοντέλα πατάνε στην σειρά EB-L20000U αλλά έχουνε μειωμένο μέγεθος και βάρος, ευκολότερη εγκατάσταση και ρύθμιση, απλοποιημένη συντήρηση, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πραγματικά οικολογικά πλεονεκτήματα.

Οι λεπτομέρειες για τη σειρά και όλα τα νέα χαρακτηριστικά της θα αποκαλυφθούν στο περίπτερο 3J100 της ISE τον Μάιο. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε την τελευταία γενιά των εξαιρετικά ελαφριών, compact βιντεοπροβολέων υψηλής φωτεινότητας στην ISE», αναφέρει ο κ. Massimo Pizzocri, Vice President Video Projector Sales & Marketing Division, Epson. «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η νέα πλατφόρμα προβολής 3LCD θα γίνει σημείο αναφοράς στη βιομηχανία για την ποιότητα και ευελιξία, όχι μόνο εξοικονομώντας χρόνο εγκατάστασης και κόστη μεταφοράς, αλλά και μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις για την σημαντική κατηγορία των 20Κ lumens, όπου το ποσοστό της στην αγορά ολοένα και αυξάνεται».

«Ως ο κορυφαίος κατασκευαστής βιντεοπροβολέων στον κόσμο, ακούσαμε πολύ προσεκτικά τους πελάτες μας και πιστεύουμε ότι αυτή η νέα σειρά βιντεοπροβολέων ανταποκρίνεται στην ανάγκη της αγοράς για λύσεις προβολής υψηλής φωτεινότητας πιο συμπαγείς, ελαφρύτερες, αξιόπιστες, ευέλικτες και που εξοικονομούν χώρο».

Η εταιρία εξηγεί πως τα υπόλοιπα εκθέματα στο περίπτερο της Epson στην ISE, φέτος, περιλαμβάνουν:

• Ένα επαγγελματικό «εργαστήρι» προβολής, όπου προσφέρεται στους πελάτες βοήθεια για την εγκατάσταση, ώστε να δοκιμάσουν τις ρυθμίσεις πολλαπλών βιντεοπροβολέων, όπως blending EEPT, stacking EPPT και το απλό stacking.
• Ένας καθηλωτικός χώρος διασκέψεων με βιντεοδιάσκεψη 360 μοιρών σε συνεργασία με την εταιρία λογισμικού Igloo, που παρουσιάζει μια νέα διαδραστική λύση ψηφιακών και φυσικών συσκέψεων
• Μια αίθουσα high-end 4K home cinema
• Ένα καθηλωτικό βιωματικό δωμάτιο που δείχνει τη δύναμη της χαρτογράφησης προβολής (mapping) με εφέ αναμόρφωσης3 και trompe l’oeil.
• Τους πρωτοεμφανιζόμενους βιντεοπροβολείς της σειράς PU1000 και L700. Η νέα σειρά EB-PU1000 βασίζεται στην επιτυχία της σειράς EB-L1070U της Epson και περιλαμβάνει παραλλαγές 6.000, 7.000, 8.500 και 10.000 lumens που προσφέρουν ανάλυση WUXGA με βελτίωση 4K, HDR και προηγμένες δυνατότητες εγκατάστασης. Η νέα σειρά EB-L700 προσφέρει εύρος φωτεινότητας από 5.200 – 7.000 lumens λευκής και έγχρωμης φωτεινότητας (CLO) και προσφέρει δυνατότητες προηγμένης εγκατάστασης και συνδεσιμότητας. Έρχεται, επίσης, με ένα νέο μοντέλο κοντινής απόστασης προβολής.