Τα νέα premium ακουστικά της Sony φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν από την άφιξη τους στην αγορά. Τα Sony WH-1000XM5 λοιπόν ‘φτάνουν’ πια…

…σύντομα στην αγορά αφού έχουν εμφανιστεί ακόμη και hands-on φωτογραφίες του packaging πέρα από το σχέδιο. Σε πολλά χαρακτηριστικά τους θα είναι κοντά στα WH-1000XM4 ΑΛΛΑ, συνολικά είναι ένας σχεδιασμός εντελώς νέος σε σχέση με τα παλαιότερα μέλη της “οικογένειας”.

Τα Sony WH-1000XM5 θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε μαύρο και σε silver ενώ τον περασμένο μήνα είχαμε ήδη φωτογραφίες των Sony premium over-ear ακουστικών της νέας εποχής.

Για την νέα σχεδίαση μιλά και το FCC, ενώ από τις διαρροές μαθαίνουμε πως η Sony θα πωλεί τα WH-1000XM5 με υπόσχεση για 30 ώρες μπαταρία σε σχέση με το WH-1000XM4. Η μπαταρία βέβαια δεν ξέρουμε εάν αφορά το ενεργοποιημένη ή όχι ANC.

Τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν και 360 Reality Audio και Hi-Res Audio αλλά και το Amazon Alexa και το OK Google σύστημα. Η δε Sony όπως έχει φανεί από τις φωτογραφίες, και environmental packaging. Διαφορετική και η carrying case αφού το μοντέλο δεν θα διπλώνει και κάθεται μέσα όπως το Bose 700.

Οι πληφορορίες πάντως λένε πως η αποκάλυψη θα γίνει στις 12 Μαίου.