Φρέσκο και ενδιαφέρον. Το νέο μοντέλο αυτό μπορεί και να είναι μια λύση για κάθε σπίτι περισσότερο αλλά ο Yoga AiO 7 η εταιρία μας λέει πως…

…είναι η δεύτερη, πιο δυνατή εξέλιξη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όπως είναι πλέον παράδοση, το μοντέλο συνδέεται και με κινητά ή tablets αλλά περιμένουμε να δούμε εάν η Ελλάδα και η ΕΕ γενικότερα είναι μια από τις «επιλεγμένες αγορές» στις οποίες θα κυκλοφορήσει το μοντέλο.

Στη βάση έχεις μια οθόνη 27″ με 4K ανάλυση, κάτω από την οθόνη έχει και δύο ηχεία JBL. Φετός μπορεί κανείς να διαλέξει και επεξεργαστές AMD Ryzen 6000 από AMD Ryzen 5 6600H μέχρι AMD Ryzen 7 6800H ενώ μπορείς να έχεις και μια αυτόνομη κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 6600M.

Η μνήμη μπορεί να φτάσει από τα 16GB μέχρι και τα 2GB LPDDR5 RAM ενώ μπορείς και να διαλέξεις NVMe SSD αποθηκευτικό χώρο με μάξιμουμ 1TB.

Στα υπόλοιπα, έχεις Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB-C 3.2 Gen 2, USB-A 3.2 Gen 2, θύρες USB 2.0 αλλά και μια θύρα USB-C 2.0, θύρα όπως και DisplayPort για δεύτερη οθόνη.

Και τα laptop Yoga όπως και εδώ το PC αυτό έχουν μια οθόνη που και κλίση παίρνει, και περιστρέφεται και μάλιστα με 90 μοίρες κίνηση ώστε να είναι είτε portrait, είτε landscape.

Στις ασύρματες επικοινωνίες έχεις AirPlay, Miracast για να συνθεθεί π.χ ένα tablet ενώ κάτω από το… καπό έχεις φυσικά Windows 11. Αν πάνε όλα καλά, εις τα Ευρώπας θα ξεκινήσουμε από τα 1,499€.