Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει και στη χώρα μας πια το LG DualUp monitor (μοντέλο 28MQ780). Είναι η οθόνη με κομψό, πρακτικό σχεδιασμό…

…και βελτιωμένη συνδεσιμότητα που υπόσχεται κι ποιότητα εικόνας αλλά και ισχυρή απόδοση, δυνατότητα προσαρμογής και ευκολία στη χρήση, ενώ έχει πάρει και βραβείο Καινοτομίας στην CES 2022.

Η LG DualUp 28MQ780 είναι μια οθόνη, που θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για καλλιτεχνικούς διευθυντές, γραφίστες, επεξεργαστές φωτογραφιών/βίντεο αλλά και για οικονομικούς αναλυτές. Με τη μοναδική αναλογία 16:18 και με πάνελ Nano IPS, προσφέρει την ίδια αναλογία με δυο οθόνες 21.5 ιντσών. Ακόμη, το LG DualUp είναι ειδικά σχεδιασμένο και για κάθετη προβολή, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στους χρήστες. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του που διευκολύνει το multitasking είναι η λειτουργία Split View που διαθέτει.

Το σύστημα διπλής οθόνης θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα στην εργασία σας, με μια σειρά χρήσιμων εργαλείων και χαρακτηριστικών που διαθέτει. Το σετ αποτελείται από δύο οθόνες ανάλυσης QHD (2560 x 2880), οι οποίες συνδέονται στο Ergo Dual Stand, η ευελιξία του οποίου προσφέρει εκτεταμένες εργονομικές ρυθμίσεις, όπως επέκταση, ανάσυρση, περιστροφή στον κατακόρυφο άξονα, ρύθμιση ύψους και κλίσης, ενώ δίνει στην οθόνη τέλεια θέση για μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία χρήσης. Αξιοποιήστε τη βελτιωμένη ευελιξία του Ergo Dual Stand επιλέγοντας την τοποθέτηση των οθονών: οριζόντια δίπλα-δίπλα, περιστροφή μιας ή και των δύο οθονών σε κατακόρυφη λειτουργία ή τοποθέτηση και των δύο κάθετα.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.