Τέσσερα προϊόντα της Epson, ανάμεσά τους εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς, βραβεύτηκαν με iF Design Award 2022. Συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού προϊόντος στον κόσμο και διοργανώνονται από την iF Industry Forum Design GmbH…

…του Ανόβερου της Γερμανίας.

Έχοντας ιδρυθεί το 1953, ο θεσμός iF Design Award αναγνωρίζει τον εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση την πρακτικότητα και την κατασκευή, αλλά και άλλα κριτήρια όπως η καινοτομία, η βιωσιμότητα, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική και ο γενικότερος σχεδιασμός τους. Φέτος, η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 132 ειδικούς σχεδιασμού από όλο τον κόσμο εξέτασε περίπου 11.000 συμμετοχές από 57 χώρες και περιοχές.

Τέσσερα προϊόντα της Epson, ανάμεσά τους εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς, βραβεύτηκαν με iF Design Award 2022. Συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού προϊόντος στον κόσμο και διοργανώνονται από την iF Industry Forum Design GmbH του Ανόβερου της Γερμανίας.

Έχοντας ιδρυθεί το 1953, ο θεσμός iF Design Award αναγνωρίζει τον εξαιρετικά καινοτόμο σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση την πρακτικότητα και την κατασκευή, αλλά και άλλα κριτήρια όπως η καινοτομία, η βιωσιμότητα, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική και ο γενικότερος σχεδιασμός τους. Φέτος, η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 132 ειδικούς σχεδιασμού από όλο τον κόσμο εξέτασε περίπου 11.000 συμμετοχές από 57 χώρες και περιοχές.

Προϊόντα με διακεκριμένο σχεδιασμό

Μετρητής φάσματος SD-10

Ο SD-10 είναι ένας εξαιρετικά ακριβής, συμπαγής και προσιτός μετρητής φάσματος εξοπλισμένος με ένα συντονιζόμενο φίλτρο MEMS Fabry-Perot που αναπτύχθηκε από την Epson. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να ψηφιοποιήσετε την αντιστοίχιση χρωμάτων, ένα παραδοσιακά χρονοβόρο μέρος της εκτύπωσης που γίνεται με μη αυτόματο τρόπο, και να τον συνδέσετε με ένα smartphone ή μια υπηρεσία cloud για να διαχειριστείτε κεντρικά τις πληροφορίες χρώματος για ακόμη πιο ομαλή διαδικασία εκτύπωσης. Σε μέγεθος τσέπης και φορητός, σας επιτρέπει να μετράτε τα χρώματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

SD-10

Η φόρμα του είναι απλό, με όλα τα μη αναγκαία στοιχεία να έχουν αφαιρεθεί, για να μεγιστοποιηθεί η φορητότητα και η λειτουργικότητα. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στο φινίρισμα των λεπτομερειών, ενώ το χρώμα και η υφή του προσδίδουν μια αύρα ποιότητας ως οπτικό όργανο.

Ψηφιακός εκτυπωτής υφασμάτων Monna Lisa ML-64000

Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλου μεγέθους εκτυπωτής υφασμάτων της Epson που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ποιότητας που απαιτούν μεγάλα brands. Μπορεί να εκτυπώσει απευθείας σε υφάσματα πλάτους έως 1,8 m. Το μέγεθός του (2,4 m [Υ] x 6 m [Π]) παραπέμπει σε πυλώνες κτηρίων για μία πιο στιβαρή εμφάνιση. Ένα μεγάλο κεντρικό άνοιγμα προσφέρει θέα στα υφάσματα την ώρα που εκτυπώνονται. Αυτό το προϊόν διευκολύνει τη στροφή της βιομηχανίας εκτυπώσεων σε υφάσματα από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Monna Lisa ML-64000

Το σώμα είναι γκρι, ένα χρώμα που προκαλεί μια αίσθηση στιβαρότητας που αρμόζει στην παραγωγή και βοηθά στην απόκρυψη λεκέδων. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι χαρακτηριστικός, με το εταιρικό χρώμα της Epson να υπάρχει ως λεπτομέρεια με ιδιαίτερη έμφαση.
Οικιακοί βιντεοπροβολείς EH-LS11000W & EH-LS12000B
Εδώ έχουμε οικιακούς βιντεοπροβολείς υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμένους με μια νέα πηγή φωτός laser. Παρέχουν πραγματική ποιότητα εικόνας 4K, έτσι ώστε οι χρήστες που δεν διαθέτουν ένα ειδικό δωμάτιο οικιακού κινηματογράφου να μπορούν να απολαμβάνουν μια ευκρινή, φωτεινή και συναρπαστική home cinema εμπειρία ακόμη και σε ένα καλά φωτισμένο σαλόνι.

EH-LS12000B

Ο σχεδιασμός τους, είναι ισορροπημένος και συμμετρικός, εξαιρετικά απλός και «καθαρός» στην εμφάνιση. Αυτό επιτρέπει στους βιντεοπροβολείς να εναρμονιστούν όμορφα με το περιβάλλον τοποθέτησής τους. Ενώ το κύριο σώμα έχει μια ενιαία αίσθηση, η περιοχή γύρω από τον φακό έχει μια πιο ανάγλυφη μορφή, μεταφέροντας την αίσθηση της ισχύος που πρέπει να έχει μία συσκευή υψηλής απόδοσης. Για να λάβουν οι χρήστες μια αίσθηση ικανοποίησης από την κατοχή ενός μοντέλου υψηλής τεχνολογίας, ένα μεταλλικό φινίρισμα τοποθετήθηκε στον δακτύλιο που περιβάλλει τον φακό, ενώ το φινίρισμα του περιβλήματος βελτιώθηκε δίνοντάς του μια ελαφρώς ανάγλυφη υφή.

Συστήματα παρουσίασης ELPWP10 & ELPWP20

Αυτά τα ασύρματα συστήματα παρουσίασης μεταδίδουν περιεχόμενο από την οθόνη του υπολογιστή σε σχεδόν οποιαδήποτε οθόνη. Μπορείτε εύκολα να στείλετε βίντεο στη συσκευή προβολής σας συνδέοντας απλά έναν πομπό στον υπολογιστή σας και κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο στην οθόνη. Επιπλέον, μπορείτε να εμφανίσετε ταυτόχρονα τις οθόνες από έως και τέσσερις συσκευές, ενισχύοντας την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία κατά τη διάρκεια συναντήσεων και εργαστηρίων.

Η στρογγυλεμένη όψη του προκαλεί τον χρήστη να το αγγίξει, ενώ ένα διαβαθμισμένο LED υποδηλώνει τη μετάδοση ασύρματων σημάτων. Αυτός ο σχεδιασμός υιοθετήθηκε για να διευκολύνει ψυχολογικά όσους το χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά.