Το Τέρας σε μια ειδική έκδοση. Αυτή είναι η νέα 2022 Audi RS 7 Exclusive Edition που αν μη τι άλλο έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι… exclusive. Το ειδικό αυτό μοντέλο η Audi λέει πως θα το ετοιμάσει μόλις σε…

…23 RS7 τεμάχια στο spec που έχει ετοιμαστεί. Ναι, θα είναι μια σπάνια περίπτωση.

Τι το ιδιαίτερο θα έχει η Exclusive Edition; Μια ειδική βαφή που ονομάζεται Mamba Black pearl που στο μάτι είναι μαύρη με μπλε τόνους μέσα και μαζί ραφές που ονομάζονται Sepang Blue στο εσωτερικό.

Αυτά τα μπλε στοιχεία θα βρεις στις πόρτες, στην κεντρική κονσόλα, σε σημεία του ταμπλό, στα πατάκια ενώ στο Sepang Blue θα υπάρχει και φινίρισμα στα χειριστήρια.

Στα μηχανικά το RS 7 έχει τα πάντα. Τα πάντα όλα. Αυτό σημαίνει και το ceramic brake πακέτο, και το Dynamic Ride Control στη μετάδοση και την Sport Exhaust με εξαγωγή που έχει τελειώματα σε μαύρο. Ο 4.0λιτρος twin-turbo V8 πάντως ΔΕΝ έχει αλλάξει σε κάτι εάν οι 591 ίππποι και οι 590 λίβρες ροπής σας φτάνουν.

Η Audi όμως έχει βάλει τα πάντα στο μοντέλο και αυτό σημαίνει και το Carbon Optic πακέτο και το Black Optic πακέτο είναι μέσα στην Exclusive έκδοση.

Μαζί έχεις 22ρηδες τροχούς και 285 ελαστικά ενώ εσωτερικά σοτ Audi Exclusive υπάρχει ένα πιο εκτεταμένο πακέτο όπου όλα όσα είναι εφικτό είναι σε μαύρο δέρμα.

Πόσο; Η Exclusive Edition στις ΗΠΑ έχει $166,495.