Για την εταιρία το νέο σχέδιο της ŠKODA brand είναι η μεγαλύτερη…

…αλλαγή στα 30 χρόνια. Για να το δούμε.

Την ίδια ώρα είδαμε και τη νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας με το Vision 7S concept μπροστάρη. Ένα νέο all-electric επταθέσιο οικογενειακό που έρχεται το 2026.

Το Skoda Vision 7S concept φιλοδοξεί και να ακολουθεί τις σχεδιαστικές ‘αξίες’ της εταιρίας αλλά και να να έχει μια “completely new form”.

Κεντρικό στοιχείο το νέο μπροστινό μέρος με το “Tech-Deck Face” που είναι νέα ερμηνεία της Skoda γρίλιας. Η νέα είναι “significantly flatter and wider” και έχει τα κάθετα strakes που κάνουν μια διαφορά.

Πίσω πάντως μάλλον για.. Range Roverική εικόνα μιλάμε!

Πολλές οθόνες και μια κεντρική 14.6αρα αφής, το 8.8αρι Virtual Cockpit, ένα augmented-reality head-up display, και το ιδιαίτερο τιμόνι.

Στο στάνταρ ‘Drive’ mode η 14.6αρα είναι σε portrait mode, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται οριζόντια σε ‘Relax’ mode στο παρκάρισμα.

Η εταιρία δεν έδωσε πολλά τεχνικά για το Vision 7S concept εκτός του ότι η βάση θα είναι το Volkswagen Group MEB σύστημα πλατφόρμας με 89kWh battery pack για αυτονομία 600 χιλιόμετρα σε WLTP δοκιμή και φόρτιση έως και 200kW.

Θα είναι ένα από τα τρία ηλεκτρικά που η Skoda θα λανσάρει μέχρι το 2026.