H LG ρίχνει στην IFA 2022 το ψυγείο που ονομάζει MoodUP™ με LED πάνελ που αλλάζει χρώμα. Σε συνέχεια της πρόσφατης κυκλοφορίας των «πάντα εξελισσόμενων» αναβαθμιζόμενων…

…συσκευών της LG και με την παρουσίαση της εξαιρετικά κομψής σειράς LG Objet Collection, το νέο ψυγείο αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δυνατότητας της εταιρείας να ανταποκρίνεται – και να δημιουργεί – νέες τάσεις στον χώρο των οικιακών συσκευών.

Η εταιρία μας περιγράφει το νέο μοντέλο:

Το μοναδικό MoodUP ψυγείο, εξοπλισμένο με προηγμένη ψύξη και τις τεχνολογίες αιχμής της LG για καλύτερη φρεσκάδα των τροφίμων και μεγαλύτερη ευκολία, προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στην κουζίνα, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα ζωντανών χρωμάτων για τις πόρτες LED και να παίξουν μουσική μέσω του ενσωματωμένου ηχείου σύμφωνα με τα προσωπικά τους γούστα και τη διάθεσή τους.

Με τα καινοτόμα LED πάνελ θυρών, το ψυγείο MoodUP της LG παρουσιάζει μεγάλη ευελιξία ως προς τον εσωτερικό σχεδιασμό και έναν νέο τρόπο για τη δημιουργία μιας κομψής, ολοκληρωμένης κουζίνας. Μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 22 χρώματα για το επάνω πάνελ της συσκευής και 19 χρώματα για το κάτω, αποκτώντας τη δυνατότητα να αλλάξουν την εμφάνιση του ψυγείου και του περιβάλλοντος της κουζίνας τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν την εμφάνιση των πάνελ και να ανανεώσουν τη διάθεση εφαρμόζοντας διάφορα, χρωματικά θέματα, όπως Season, Place, Mood και Pop. Χρησιμοποιώντας τους τόνους και τις αποχρώσεις της φύσης, το Season αντιπροσωπεύει τις διαφορετικές εποχές του χρόνου, ενώ το Mood προκαλεί μια αίσθηση ευεξίας μέσω της χρήσης απαλών, χαλαρωτικών χρωμάτων.

Εκτός από τα εντυπωσιακά, μεταβλητά χρώματά του, το νέο ψυγείο της LG παρέχει εξαιρετικό ήχο μέσω ενός ενσωματωμένου ηχείου που μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω Bluetooth με smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να ταιριάξουν τη διάθεσή τους, το τρέχον χρώμα ή το θέμα του ψυγείου με τραγούδια από τις αγαπημένες τους εφαρμογές μουσικής ή από την playlist Music Collection της εφαρμογής ThinQ. Επιπλέον, όταν το ηχείο είναι σε λειτουργία, τα LED πάνελ του MoodUP μπορούν να αλλάζουν χρώματα σε συγχρονισμό με τη μουσική, προσθέτοντας μια αίσθηση ζωντάνιας και διασκέδασης στον χρόνο που περνούν οι χρήστες στην κουζίνα.

Το επαναστατικό, νέο ψυγείο της LG διαθέτει επίσης φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες, όπως πολύχρωμες ειδοποιήσεις. Όταν ο αισθητήρας της πόρτας του ψυγείου ανιχνεύσει ότι ο θάλαμος του ψυγείου έχει μείνει ανοιχτός για πολλή ώρα, το πάνελ της ανοιχτής πόρτας αναβοσβήνει επανειλημμένα, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι η πόρτα πρέπει να κλείσει και βοηθά στην πρόληψη της απώλειας ψυχρού αέρα και της περιττής κατανάλωσης ενέργειας. Όταν οι αισθητήρες κίνησης του MoodUP ανιχνεύσουν ότι κάποιος πλησιάζει, τα δύο πάνελ αναβοσβήνουν σαν ένα «καλωσόρισμα». Το ψυγείο κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα τη νύχτα, η πόρτα του λάμπει πιο φωτεινά για να βοηθήσει τους λάτρεις των μεταμεσονύκτιων σνακ να δουν και να ανοίξουν την πόρτα.

Με τα πάνελ θυρών LED απενεργοποιημένα, το ψυγείο MoodUP προσφέρει συνδυασμό χρωμάτων από Lux Grey και Lux White για μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση στην κουζίνα.

Το νέο ψυγείο της LG που αλλάζει τα δεδομένα, εφαρμόζει επίσης το τσιπ On-Device AI της εταιρείας για έξυπνες οικιακές συσκευές. Η μονάδα ενσωματώνει προηγμένη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στο MoodUP να βελτιώνει και να επεκτείνει την εμπειρία του χρήστη με λειτουργίες, όπως η αναβαθμισμένη αναγνώριση φωνής και η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth.