Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, υποδέχθηκε στο ΓΕΑ, τον Διοικητή του Combined Air Operations Centre Torrejón (CAOC TJ) Lieutenant General Fernando De La Cruz Caravaca συνοδευόμενο από τον Υποδιοικητή του CAOC TJ, Ταξίαρχο (Ι) Ευάγγελο Τζήκα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο σχεδιασμός και συντονισμός της Εναέριας Αστυνόμευσης (Air Policing) του εναέριου χώρου ευθύνης του.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, ο Διοικητής του CAOC TJ επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Υπαρχηγός ΑΤΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Κυριάκου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση και το έργο του Αρχηγείου και των Μονάδων του, ενώ ξεναγήθηκε και στο χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος». Επίσης, επισκέφθηκε την 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων, καθώς και το 1ο ΑΚΕ.