Η LG Display ολοκλήρωσε τη μετάβασή της σε νέα τεχνολογία με βάση το deuterium OLED με EX τεχνολογία, ή αλλιώς τα OLED EX. Με περισσότερες από…

…20 εταιρίες να είναι πελάτες των OLED TV panel από την LG Display μεταξύ άλλων τις μάρκες LG Electronics, Hisense, Sony, Panasonic, Philips και Vizio, από εδώ και πέρα θα πρέπει να ρωτάτε εάν το μοντέλο που αγοράσατε είναι ‘OLED EX’.

Η νοτιοκορεατική εταιρία panel ολοκλήρωσε τη μετάβαση της σε OLED EX και μάλιστα από το 2ο τρίμηνο του 2022 κάτι που σημαίνει πως όλα τα panel είναι πια OLED EX. Αυτό που ξέρουμε από παλαιότερα είναι πως τα OLED EX πάνελ δίνουν 30% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με τις ‘κλασικές’ OLED οθόνες..

“LG Display has integrated its EX Technology into all OLED TV displays manufactured at its OLED production plants in Paju, South Korea, and in Guangzhou, China, since the second quarter of 2022,” είπε η LG Display στο FlatpanelsHD.

Η μόνη ανταγωστική τεχνολογία είναι αυτή της Samsung με τα S95B που φέρουν και οι Sony A95K τηλεοράσεις, οι οθόνες Samsung Display QD-OLED δηλαδή που είναι πια το αντίπαλο δέος των LG Display WOLED (EX) panel.