Αν και έχουμε συνηθίσει πια στο ότι ο Tom Cruise εκτελεί όσα περισσότερα stunts ανώτατης επικινδυνότητας ο ίδιος, εδώ αυτό που…

…θα δείτε είναι σε άλλο επίπεδπ. Ο Cruise σε αυτό το behind-the-scenes look στο Mission: Impossible – Dead Reckoning είτε με μια εντούρο, είτε από έναν γκρεμό, είτε με base-jump που συνδυάζουν και τα δύο έχει κάνει όλη την παραγωγή να τρώει τα νύχια της μέχρι το δέρμα.

“This is far and away the most dangerous thing we’ve ever attempted,” λέει ο Cruise.

ΑΝ και αυτά που βλέπουμε μας πηγαίνουν στο “GoldenEye” και την αρχική σκηνή στην οποία ο James Bond όχι μόνο κάνει ελεύθερη πτώση με μια μηχανή αλλά μπαίνει και σε ένα αεροπλάνο, καταλαβαίνουμε πως ο Pierce Brosnan δεν είχε ούτε το 20% της τρέλας του Maverick.

To Dead Reckoning κάνει πρεμιέρα τις 14 Ιουλίου. Μαζί με τον Cruise θα δούμε και τους Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby and Frederick Schmidt στους “Mission Impossible” ρόλους τους.

Ακόμη μαζί τους οι:Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales και Charles Parnell.