Φρέσκο και αρκετά δυνατό οπτικά. Το νέο trailer που έριξε μέσα στη νύχτα η Marvel Studios για το Ant-Man and The Wasp: Quantumania μας ρίχνει σε μια…

…διαφορετική διάσταση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Το νέο trailer ήρθε μέσα από τον αγώνα του College Football Playoff National Championship και ενσωματώνει πολλούς Paul Rudd!

Ο Scott Lang τα βρίσκει δύσκολα στο multiverse με τον Kang the Conqueror του Jonathan Majors απέναντι του ενώ θα ήθελε μα κερδίσει τα χαμένα πέντε χρόνια του blip που οδήγησε στο “Avengers: Endgame.”

Κεντρικό θέμα φαίνεται πως είναι η κόρη του Cassie Lang που είναι πια έφηβη ενώ ο Ant-Man το σίγουρο είναι πω έχει πολλά να αντιμετωπίσει.

Το τρίτο δημιούργημα του Peyton Reed στην “Ant-Man” τριλογία με τους Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer μας παρουσιάζει έναν βίαιο Kang που είχαμε δει ως He Who Remains στη Season του “Loki” στο Disney+.

Στην 2022 San Diego Comic-Con, η Marvel Studios δια του Kevin Feige αποκάλυψε πως στις MCU Phases 5 και 6, το τέλος θα είναι οι “Avengers” των 2025 και 2026 με τίτλους “Avengers: The Kang Dynasty”. Στις αίθουσες στις 17 Δεκέμβρη 2023.