Δεν ήταν και λίγο ως ανακοίνωση. Η συνεργασία Sony και Honda που επιβεβαιώνει πως τελικά αυτό που λέει η Sony, την εισαγωγή της δηλαδή στον χώρο των…

…αυτοκινήτων το 2019, έδωσε στην έκθεση την φίρμα Afeela. Το νέο όνομα στον χώρο των EV οχημάτων είναι αποτέλεσμα της 50/50 σύμπραξής των εταιριών με CEO τον Yasuhide Mizuno που μαζί με τον Sony CEO Kenichiro Yoshida και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της συνεργασίας μας έδειξαν την μάρκα Afeela.

Το νέο πρωτότυπο μοιάζει με προηγούμενα της Sony είναι αρκετά αλλά όχι τολμηρά φουτουριστικό ενώ μιλάμε τεχνολογικά για 45 αισθητήρες κάθε τύπου αφού στόχος είναι και τα είναι τεχνολογικά εύκολα στη χρήση και με αυτονομία ανώτερου επιπέδου. Το ακριβές όνομα του μοντέλου με σχεδιάση fastback δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από τις εταιρίες. Τεχνικά και πέρα από τον ηλεκτρισμό έχει ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά, πολλαπλών συνδέσμων πίσω

Στα υπόλοιπα έχουμε ψηφιακούς καθρέφτες, τροχούς 21 ιντσών, μια γραμμή φωτός στο εμπρός μέρος του μοντέλου της Affela για αλληλεπίδραση με ανθρώπους και οχήματα ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μήκος 4.895 χιλιοστά, πλάτος 1,900 και ύψος 1.460.

Χάρη σε Snapdragon Digital Chassis Qualcomm στην καρδιά και λύσεις τεχνητής νοημοσύνης όπως και δυνατότητα να επεξεργαστεί μέχρι και 800 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο, η εταιρία ισχυρίζεται πως μαζί με τους αισθητήρες είναι πιο μπροστά από τους άλλους ανταγωνιστές. Επαυξημένη πραγματικότητας, cloud, δίνουν φυσικά το παρόν.

Το μόνο που περιμένουμε είναι το πρώτο μοντέλο το 2026.