Με την ολόφρεσκη διαρροή που έχουμε σήμερα φαίνεται πως το επόμενο iPhone θα πάει από το Lightning στο USB-C. Ξέρουμε πως η ΕΕ είναι αυτή που πιέζει για μετάβαση σε…

…USB-C τους κατασκευαστές από το 2024, φαίνεται όμως πως η Apple ΔΕΝ θα περιμένει τελικά μέχρι την τελευταία στιγμή και θα παρουσιάσει τα επόμενα iPhone με USB-C port μέσα στο 2023.

Μια εικόνα από τον Unknownz21 στο Twitter μας έδωσε μάλιστα μόλις την εικόνα της USB-C θύρας του iPhone 15 Pro όπως λέει ο χρήστης όπως ΚΑΙ την κατασκευή από τιτάνιο που ακούγεται πως θα χρησιμοποιήσει η εταιρία.

Δεν ξέρουμε φυσικά ένα η θύρα Lightning αυτή είναι πράγματι από ένα iPhone 15 Pro αλλά εάν είναι δεν θα απέχει με το USB-C πολύ μακριά.

Η ΕΕ είπε πέρυσι τον Οκτώβρη: “By the end of 2024, all mobile phones, tablets and cameras sold in the EU will have to be equipped with a USB Type-C charging port. From spring 2026, the obligation will extend to laptops. The new law, adopted by plenary on Tuesday with 602 votes in favour, 13 against and 8 abstentions, is part of a broader EU effort to reduce e-waste and to empower consumers to make more sustainable choices”