Αυτά είναι τα νέα Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition. Είναι ένα μοντέλο που υποστηρίζει πως τα καταφέρνει εκεί όπου…

…άλλοι αποτυχαίνουν. Η Xiaomi λέει πως με το βάρος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους τα Wireless AR Glass Discovery Edition είναι λειτουργικά και ΔΕΝ θα είναι ένα ακόμη κουραστικό στη χρήση gadget.

Στα specs των Wireless AR Glass Discovery Edition έχουμε ένα μικρό σε μέγεθος AR σετ γυαλιών με τον Snapdragon XR2 Gen 1 που έχουν και τα Quest Pro.

Η εταιρία λέει μάλιστα πως τα γυαλιά είναι κομψά όπως τα γυαλιά ηλίου της αγοράς και με βάρος 126 γραμμάρια χάρη στο magnesium-titanium κράμα και τα στοιχεία από ανθρακονήματα όπως και μια custom-made μπαταρία με άνοδο από πυρίτιο και οξυγόνο, ενώ δεν θα κουράσουν τη μύτη μας.

Για οθόνες έχεις δύο microOLED, ένα ζεύγος “free-form, light-guiding” πρίσματα με τόσο πυκνά pixel που δεν τα διακρίνεις. Ταυτόχρονα μιλάνε για peak brightness 1,200nits ενώ τα γυαλιά έχουνε μείωση φωτός με electroχρωμικό, αυτόματο dimming όταν εστιάζεις στον virtual κόσμο.