Η Fujifilm ρίχνει ένα νέο παιδί στη σειρά Instax Mini. Πρεμιέρα κάνει λοιπόν το 12η γενιάς μοντέλο, η Ιnstax Mini 12 που χτίζει πάνω σε…

…στοιχεία που είχε το 11ης Γενιάς μοντέλο όπως το Close-Up Mode και το η ρύθμιση Auto Exposure, προσθέτει όμως ένα χαρακτηριστικό, το Parallax Correction για να είναι πιο κεντραρισμένη η φωτογραφία σε Close-Up Mode όπως και έλεγχο automatic flash.

Η νέα φωτογραφική μάλιστα ανοίγει και κλείνει πιο απλά ενώ για το Close-Up Mode απλά γυρίζεις τον έναν νέο “twist” φακό (περιστρεφόμενο) και είναι on.

Η εταιρία λανσάρισε και την companion “Instax Up!” smartphone app ώστε να σκανάρεις ψηφιακά και να κάνεις import της instant φωτοργραφίες σου.

Οι διαστάσεις είναι 104×66.6×122mm και ζυγίζει 306 γραμμάρια ενώ παίρνει το Instax Mini φιλμ της εταιρείας για φωτογραφίες 86×54 χ/στά με εκτυπωμένο τμήμα 62×46. Ο φακός είναι 60mm, τo ISO φτάνει μέχρι 800 και για να δεις τι έχεις τράβηξει θέλει 90 δευτερόλεπτα. Λειτουργεί με 2 απλές ΑΑ μπαταρίες με τις οποίες εμφανίζεις 10 πακέτα φιλμ Χ 10 φωτογραφίες άρα 100 φωτογραφίες.