Από το πιο προσιτό τους FiiO M11S portable digital audio player, η FiiO πηγαίνει σε ένα high-end φορητό μηχανάκι. Το M15S portable player έρχεται με δύο…

…πανίσχυρους ES9038PRO digital-to-analog converters, με ξεχωριστά DAC τσιπ για τα δύο κανάλια και αναπαραγωγή μουστικής σε 384kHz/DSD256 επίπεδο.

Το νέο M15S υποστηρίζει και MQA για streamαρισμα TIDAL Masters ήχου ή αρχεία MQA που έχεις αποθηκεύσει τοπικά. Οι Hi-Res audio επιλογές έρχονται και μέσα από aptX HD Bluetooth, μαζί με LDAC και LHDC ασύρματα codecs.

Επάνω έχεις 2.4GHz/5GHz Wi-Fi για να υποστηρίζεις Apple AirPlay και DLNA streaming όπως και υποστήριξη στο φρέσκο πρότυπο της multi-room μουσικής από το software platform Roon.

Βάρος μόλις 345 γραμμάρια, δίνει Android 10, αλλά και lossless πρόσβαση σε Tidal, Qobuz και Apple Music, ενώ έχει και ισχύ ενός Qualcomm Snapdragon 660 επεξεργαστή που έχει και η ναυαρχίδα της FiiO, το M17 hi-res audio player.

Υπάρχει και 3.5mm headphone jack αλλά έχεις και 2.5mm όπως και 4.4mm balanced εξόδους ακουστικών. Η οθόνη είναι 5.5-inch multi-touch HD ενώ μέσα έχεις 64GB αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 2TB με μια microSD card slot.

Κόστος; Στα $999/£979 από το FiiO website.