Το νέο G Pro X 2 έχει μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις. Μεγαλύτερη μπαταρία, είναι πιο ελαφρύ ενώ σε σχέση με το original G Pro X gaming ακουστικό εδώ έχεις…

…και ηχεί από γραφένιο. Ναι, αυτό ο μαγικό υλικό που εδώ και πολλά χρόνια έχουμε υποσχέσεις πως θα αλλάξει την τεχνολογία στον κόσμο όλο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τρένα με 800χλμ/ώρα και διαστημικά ασανσέρ αλλά η Logitech το χρησιμοποιεί στους drivers των νέων της ακουστικών εδώ.

“With our use of graphene, we can create a driver that is both incredibly rigid and, at the same time, almost impossibly lightweight. This delivers high fidelity sound with extremely low distortion, giving pros the performance they need to play to their maximum potential” είναι αυτό που ακούμε από τον κ.Chris Pate, με τη θέση του κύριου product manager για όλα τα Logitech G Pro.

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα διάφραγμα των 50mm από γραφένιο στον driver ήχου των G Pro X 2 ενώ έχουμε και 25 λιγότερα γραμμάρια βάρος συγκριτικά με τα προηγούμενα Pro X. Α, και τα ακουστικά περιστρέφονται. Το μικρόφωνο δεν έχει πάντως αλλάξει συγκριτικά με τα αρχικά Pro X.

Η εταιρία θα το πουλάει για $249 στις ΗΠΑ και €269 στην ΕΕ.

Εκτός από το γραφένιο, η Logitech έχει προσθέσει και υποστήριξη Bluetooth όπως και 3.5mm ενσύρματη σύνδεση. Το Bluetooth είναι χρήσιμο όταν δεν έχεις μαζί το ειδικό dongel για να παίζεις με την ασύρματη τεχνολογία Lightspeed.