Λίγοι ήταν αυτοί που δεν περίμεναν το “Spider-Man: Across the Spider-Verse” να γίνει επιτυχία. Ειδικά αφού το “Spider-Man: Into the Spider-Verse” του 2018 όχι μόνο επαινέθηκε από κριτικούς και κοινό αλλά κέρδισε και…

..Oscar για best animated film.

Την επιτυχία όμως του “Across the Spider-Verse” και το τεράστιο ποσό των $120 εκατομμυρίων σε opening σαββατοκύριακο λίγοι περίμεναν!

Την ταινία την είδαμε σε IMAX και τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το αποτέλεσμα: υπέροχο, πανέμορφο, βαθύ, πρωτότυπο, ιστορικό, μοναδικό, αριστουργηματικό, ανεπανάληπτο. Και βάλτε ότι άλλο θέλετε εδώ.

Θα πούμε και κάτι… σκληρό: μέχρι στιγμής είναι η ταινία που θα πρέπει να πάρει το Oscar Καλύτερης Ταινίας του 2024 του χρόνου.

Σωστά διαβάσατε. Αν έχεις guts κύριε Hollywood, δείξτα.

Τι έχουμε τώρα να έρχεται;

Η τρίτη ταινία, το “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” είναι ήδη σε διαδικασία παραγωγής και θα έρθει το 2024. Το ερώτημα μένει για το εάν θα υπάρξει και τέταρτη ταινία. Οι παραγωγοί μίλησαν στο Entertainment Tonight.

Είπαν λοιπόν πως το το “Beyond the Spider-Verse” θα είναι το τέλος της τριλογίας και δεν θα υπάρξει τέταρτη ταινία.

“It is the end of the Miles Morales trilogy. And so this whole thing is working towards that. But this obviously has its own complete film with a beginning, middle, and end, and Miles starts in one place and ends in another. All of the characters have an arc in this film. But that’s it for us. We’re so tired.” είπε ο Miller.

Το σίγουρο είναι πως θα μείνουν στην κινηματογραφική ιστορία ως οι δημιουργοί δύο – και λογικά τριών – ταινιών αριστουργηματικών.

Masterpiece

Το “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2024.