Για το ‘μικρό’ της SUV η ΒMW έχει ετοιμάσει γερή δόση M performance. Ιδού η νέα X1 M35i xDrive, το compact SUV που έχει 312 ίππους και…

…295 lb-ft ροπής από τον τετρακύλινδρο 2.0λιτρο M TwinPower Turbo.

Αυτό σημαίνει τα 0-100 σε 5.2, μεγάλη τελική και πολλά, ειδικής M-φιλοσοφίας χαρακτηριστικά όπως ένα σασί M και προαιρετικά M Compound φρένα αλλά και ένα 7-speed double clutch Steptronic σασμάν και το M Sport Boost. Στάνταρ και η Adaptive M ανάρτηση και το σπορ τιμόνι.

Σχεδιαστικά αρκετά M-στοιχεία με μάσκα, ποδιές, spoiler οροφής, πίσω ποδιά και diffuser διαφορετικά ενώ μέσα έχεις Alcantara και M δερμάτινο τιμόνι, Sensatec/Alcantara σπόρ θέσεις με contrast stitching ραφές αλλά και τύπου-δέρμα Veganza επενδύσεις και M Sport θέσεις με φωτεινό το M branding.

Ακόμη υπάρχει BMW iDrive σύστημα με QuickSelect και λειτουργικό BMW Operating System 9, BMW Curved Display, CarPlay και Android Auto, BMW Intelligent Personal Assistant και μια αρμάδα από συστήματα ασφαλείας.

Στις επιλογές έχεις το M Sport Professional Package με το Shadowline εξωτερικό και τα M Shadowline φώτα όπως και το Premium Package με anti-theft εγγραφή, Surround View με 3D View, Drive Recorder και πλοήγηση με Video Augmented Reality.