Αρκετά από τα νέα κινητά της Samsung για το 2023 στην foldable κατηγορία έχουν διαρρεύσει. Με εικόνες marketing μάλιστα και εικόνα του Samsung Galaxy Z Fold 5 όπως και…

…του Flip 5. Στα σημαντικά βλέπουμε πως και οι δύο συσκευές έχουν νέο hinge για το δίπλωμα και έτσι κλειστά θα είναι εντελώς επίπεδα πια.

Τώρα υπάρχει ένας ισχυρισμός για hands-on αληθινές φωτογραφίες του Fold 5 που εμφανίστηκαν online. Σε αυτές και φαίνεται το μοντέλο εντελώς επίπεδο και δεν υπάρχει ορατό κενό ανάμεσα στις δύο οθόνες.

Οι εικόνες εμφανίστηκαν από τον λογαριασμό Ahemd Qwaider στο Twitter με το Galaxy Z Fold 5 να εμφανίζονται σε αρκετές γωνίες αν και από τότε είχαμε ένα takedown notice της Samsung.

Μια ακόμη διαρροή από το @UniverseIce ισχυρίζεται πως το Galaxy Z Fold 5 δεν θα είναι πιστοποιημένο κατά IP58 αν και τα νυν foldables της εταιρίας είναι πάλι μόνο IPX8 ανθεκτικά.

Οι οθόνες μένουν ίδιες, μια 6.2αρα εξωτερικά και μια 7.6αρα μέσα ενώ τα bezels είναι κάπως μικρότερα.
Το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να έχει μια 7.6αρα AMOLED με μεγαλύτερη φωτεινότητα από το 4αρι και το 6.2αρι πάνελ θα είναι με refresh rate 120hz.

Εσωτερικά αναμένεται ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC με πολλές LPDDR5X RAM και UFS 4.0 ROM επιλογές.

Αναμένεται να έχει μια triple πίσω camera με την βασική να δίνει 8K βίντεο στα 30fps.

Η Samsung θα ανακοινώσει τα Galaxy Z Fold 5, Flip 5, Galaxy Watch 6 όπως και το Tab S9 στο Unpacked event της στα τέλη του μήνα.