Πέρα από τις OLED, η κορεατική εταιρία έχει και άλλη γκάμα με τηλεοράσεις. Η LG QNED7S χρησιμοποιεί για να μας πείσει τις Quantum NanoCell Color Technology και Dimming Pro τεχνολογίες.

Η εταιρία μας περιγράφει την τηλεόραση ως εξής:

Η πρωτοποριακή LG QNED7S είναι μια τηλεόραση επόμενης γενιάς, που επαναπροσδιορίζει τα όρια της οπτικής υπεροχής. Η νέα επαναστατική συσκευή της LG αξιοποιεί τη δύναμη των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell και προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης, με πλούσια, ακριβή και εξωτερικά ζωντανά χρώματα.

Για μεγαλύτερη βελτίωση περιεχομένου, η LG QNED7S διαθέτει επεξεργαστή α5 Gen5 AI, ο οποίος προσφέρει ευκρινείς και ζωντανές εικόνες. Με την ενσωμάτωση των τεχνολογιών Quantum NanoCell Color Technology και Dimming Pro, η τηλεόραση επιτυγχάνει εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων που ζωντανεύει κάθε σκηνή με εκπληκτική καθαρότητα και βάθος, δημιουργώντας πιο ευκρινείς και φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το halo effect.

Η απόδοση της LG QNED7S κλέβει την παράσταση και προβάλλει οποιοδήποτε περιεχόμενο με ήχο και εικόνα που κόβουν την ανάσα. Διαθέτει FILMMAKER MODE™ για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν τις ταινίες σαν σε αληθινό σινεμά, από την άνεση του σπιτιού τους και όπως ακριβώς τις οραματίστηκαν οι σκηνοθέτες.
Η LG QNED7S δεν συμβιβάζεται ούτε στην ποιότητα του ήχου.

Χάρη στην καθηλωτική τεχνολογία AI Sound Pro και στους αλγόριθμους “deep-learning”, οι χρήστες μπορούν
να απολαύσουν μια πολυδιάστατη ηχητική εμπειρία. Με εικονικό ήχο surround, η LG QNED7S εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή συνοδεύεται από ήχο που κόβει την ανάσα. Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες της νέας τηλεόρασης αναγνωρίζουν φωνές, ηχητικά εφέ ήχου και συχνότητες, και βελτιστοποιούν τον ήχο με βάση τον τύπο περιεχομένου που παρακολουθούν οι χρήστες.

Η νέα LG QNED7S αλλάζει τα δεδομένα του gaming και προσφέρει μια δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Με το Game Optimizer να διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις στα παιχνίδια σε ένα εύχρηστο μενού και το νέο Gaming Dashboard να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις τρέχουσες ρυθμίσεις, η τηλεόραση προσφέρει το απόλυτο gaming επόμενης γενιάς. Επίσης, η συνεργασία της LG με την HGiG προσφέρει τα τελευταία παιχνίδια HDR με απόλυτο ρεαλισμό και βάζει τους χρήστες εντός της δράσης του παιχνιδιού.

Για ακόμα καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν τον ήχο με ένα LG Soundbar. Τα νέα soundbar της LG τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τις τηλεοράσεις LG, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν καθηλωτικό και βελτιστοποιημένο ήχο surround. Η δυνατότητα της κοινής χρήσης λειτουργίας, δίνει την ευκαιρία ελέγχου της τηλεόρασης LG αλλά και του συνδεδεμένου LG soundbar από ένα τηλεχειριστήριο, ώστε οι χρήστες να έχουν ένα κοινό σημείο ελέγχου για τις συσκευές τους.

Το πιο ταιριαστό soundbar για την LG QNED7S είναι το S60Q, το οποίο παράγει ήχο 2.1 καναλιών, έχει ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer για να χαρίζει μοναδικές οικιακής ψυχαγωγίας, δίνοντας τη δυνατότητα απόλαυσης των αγαπημένων προγραμμάτων με ήχο surround.

Διαθέτει AI Sound Pro και με τη βοήθεια του έξυπνου αλγόριθμου, το LG soundbar αναλύει το περιεχόμενό προβολής για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε οι χρήστες παρακολουθούν ταινίες, είτε βλέπουν ειδήσεις, είτε ακούν μουσική. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual) τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το soundbar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου.

Για ανάλυση χωρίς απώλειες τόσο στην ποιότητα όσο και την απόδοση, το S60Q περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision™, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική 4Κ εμπειρία στην τηλεόραση.

Ανακαλύψτε την LG QNED7S και διαλέξτε το μέγεθος που σας ταιριάζει, μέσα από μια γκάμα 50, 55, 65, 75 ιντσών που καλύπτει όλες τις ανάγκες.