Η Mercedes-Benz ως υπότιτλο στην οπτική της παρουσίαση της Mercedes-Benz CLE Coupé & Cabriolet γράφει το “Shaped by Desire”/ Μια περίεργη…

…κατηγορία πάντως αυτή που σίγουρα έχει ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο κοινό.

Η νέα CLE θα βγει και σε Coupe αλλά και σε Cabriolet το 2024 ενώ βλέπουμε και στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό πια πιο σπορ και πολυτελή εμφάνιση. Φυσικά έχεις LED, 3D μάσκα, οι ζάντες είναι από 18 μέχρι και 20 ενώ και εξωτερικά το μήκος φτάνει τα 4.850 χιλιοστά με επίσης μεγαλύτερο πλάτοςκαι ύψος κάτι που σημαίνει πως είναι μεγαλύτερη από την Ε-Class Coupe με μεταξόνιο 2.865 χιλιοστά.

Στα μέσα έχεις φυσικά άφθονη πολυτέλεια, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3′, την κεντρική οθόνη στις 11,9 και το νεότερο MBUX από την E-Class. Χαμός και με τον δυναμικό φωτισμό με τα 64 χρώματα ενώ ο ήχος Burmester με 17 ηχεία είναι μια επιλογή έξτρα μαζί με τα head-up display, πακέτο ENERGIZING Plus, το KEYLESS-GO και άλλα καλούδια.

Στους κινητήρες της CLE Coupe έχεις βενζίνη και πετρέλαιο με τέσσερις κυλίνδρους ή εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, στην κορυφή με ένα plug-in υβριδικό σύστημα να ετοιμάζεται για αργότερα.

Η CLE έχει ακόμη και τα Active Brake Assist, Active Lane Keeping Assist, Speed Limit Assist, τετραδιεύθυνση και άλλα πολλά για τους πελάτες της από τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Σίγουρα ένα dream car βέβαια και ανοιχτό αλλά και κλειστό.