Φρέσκιες εκδόσεις. Η Tiger 900 GT Aragón Edition που έχει τις προδιαγραφές της Tiger 900 GT Pro και adventure styling όπως έναν χρωματισμό με έμφαση στην περιπέτεια έρχεται στην αγορά μαζί με την Tiger 900 Rally για να γιορταστεί και η νίκη του Iván Cervantes στην 2022 Baja Aragón Trail κατηγορία πάνω στο ‘Baja Aragón’ Tiger 900 Rally Pro του…

Διαθέσιμες μόνο για το 2023 αυτές οι ειδικές εκδόσεις με τα μοναδικά γραφικά και τις ειδικές προδιαγραφές έχουν έρθει για να τιμήσουν την κυριαρχία του στον αγώνα των 450 χιλιομέτρων με τα σκληρά εδάφη και τις αντίξοες συνθήκες ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει πιρούνι Showa ρυθμισμένο για εκτός δρόμου κορυφαία συμπεριφορά.

Και τα δύο μοντέλα έχουν μια μεγάλη μέγιστη ροπής στην προχώ τρικύλινδρη απόδοση ενώ η GT Aragón Edition διατίθεται με το πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ εμπρός και αμορτισέρ πίσω ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο.

Υπάρχουν και προστατευτικές μπάρες κινητήρα στάνταρ ενώ η Rally Aragón Edition διαθέτει και προστατευτικές μπάρες ρεζερβουάρ.

Στην Ελλάδα στα 16.290€ θα είναι η Tiger 900 GT Aragon και στα 16.990€ η Tiger 900 Rally Aragon από αυτό το μήνα.